Tips om je buikje te camoufleren tijdens een fotoshoot

Ik heb het inmiddels al zo vaak gezegd maar ieder lichaam is mooi. Ik vind echt dat een maat 44 net zo mooi kan zijn als een maat 34. Ik denk namelijk niet dat jouw kledingmaat bepaalt wat de definitie is van schoonheid. 


Ik heb in mijn 10 jaar als ondernemer vrijwel altijd de meest voorkomende maten verkocht en dat is iets dat ik om me heen nog steeds heel veel zie gebeuren. Ik heb klanten gehad die hier verdrietig om waren omdat ze het gevoel hadden dat ze werden buitengesloten. En ik snap het helemaal. Het is voor mij geen bewuste keuze geweest om alleen de meest gangbare maten te verkopen: het is een feit dat het voor mij bij de inkoop altijd een stuk lastiger was om de grotere maten te scoren, doordat de leveranciers dit ontzettend weinig aanbieden en dus erg schaars is. 


Maar toch is het me gelukt: She Curvy is ontstaan en inmiddels kan ik met trots zeggen dat ik echt alle vrouwen van ieder formaat en in iedere maat kan helpen! Ik weet dus ook dat een grotere maat écht net zo mooi kan zijn als een ini mini maatje en dat ieder figuur soms geholpen is met bepaalde trucs om je kleding net iets beter tot haar recht te laten komen. Want dat buikje, ook de vrouwen met het ini mini maatje vallen hierover. We zijn als vrouw allemaal zo streng voor onszelf, terwijl we allemaal prachtig zijn.

Valerie

Tijdens een shoot wil ik jou volledig tot je recht laten komen. Ik wil dat je er mooi uitziet, maar ik wil vooral dat je je mooi VOELT. Ik wil er samen voor zorgen dat we jouw onzekerheden zoveel mogelijk verbloemen en vaak is “het buikje” toch wel een dingetje voor heel wat vrouwen die bij ons voor de camera hebben gestaan.
Uiteraard is styling en items kiezen die goed bij je figuur passen een hele belangrijke. Daarom ben ik er. Ik verzorg de styling en weet als geen ander wat het beste bij je past. Uiteraard heb je hier zelf ook inspraak in, don’t worry ;).

Maar om jouw outfit het beste tot haar recht te laten komen wil ik je adviseren om naadloos ondergoed te dragen. Ik vind het zelf altijd zo jammer wanneer je ondergoed aftekent. Het doet de outfit vaak zelfs iets goedkoper ogen en met alle lijnen leg je de focus niet op de meest positieve aspecten van je outfit. Een goede tip voor fijn naadloos ondergoed voor een klein prijsje is de Action. Hier hebben ze verschillende items in verschillende kleuren. Een ander fijn merk is Sloggi. 

ondergoed

Je kunt er eventueel ook voor kiezen om corrigerend ondergoed te dragen. Ik vind dit zelf vooral mooi op het moment dat je een strakkere of aangesloten jurk draagt. Ook hierin heb je verschillende opties. Je hebt corrigerende hempjes maar ook onderbroeken in de vorm van een string met een stuk eraan dat over je buik valt. Ook heb je de wat langere broekjes die tot net onder je bh en tot net boven de knie vallen. Deze items zorgen ervoor dat alles net iets platter is, maar ook zorgt het ervoor dat er geen randen en lijntjes zichtbaar zijn van je ondergoed.. mocht je de tip voor het naadloze ondergoed zijn vergeten.

Tijdens een fotoshoot is het belangrijk om op je houding te letten. Wanneer jij je schouders naar voren laat hangen is je buikje ook zichtbaarder. Dit komt doordat je je buikspieren niet aanspant. Zodra je erop let dat je je schouders recht houdt, zul je je buikspieren vanzelf aanspannen en dus zal je buikje ook platter lijken. Je arm net voor je buik te laten vallen of juist even een schouder indraaien doet wonderen. Natuurlijk begeleiden we je hierin tijdens een styled shoot, maar mocht je zelf wat toffe kiekjes willen schieten kun je met deze tips aan de slag.

fotoshoot
Loading...
× Kan ik je helpen?