Hey Valerie hier,
maar de meesten noemen me Val.


Ondernemen is mijn passie en ik houd ervan vrouwen te motiveren vanuit mijn hart. Op zoek gaan naar jouw meest krachtige jij, daar ga ik echt van aan. Ik kijk graag naar wat jou en je bedrijf kan versterken. Maar wat ik vooral belangrijk vind is dat jij kiest voor wie jij wilt zijn, waar sta je voor en wat is je nummer 1 verlangen. Welke vrouw schuilt er echt achter wat we zien en hoe creëren we meer draagvlak zodat jij alles uit je jezelf kunt halen. Mentale vorming is datgene waar ik in geloof. Ik geloof oprecht dat je alles uit het leven kunt halen als jij weerbaar bent en een NO BULLSHIT mentaliteit bezit.

Wie is Valerie en waarom kan ik je helpen….

Ik ben Valerie, Mama van Nordinjo en al mijn hele leven samen met de liefde van mijn leven. Ons gezin is een hecht team en samen gaan we elke uitdaging aan… Inmiddels ben ik 14 jaar ondernemer en run ik een off- en online bedrijf…  Klinkt mooi, hé en alsof dit even kwam aanwaaien.

Echter ligt de realiteit net even anders.. en is het niet altijd makkelijk, ik neem je mee.. 

Ik was 19 en bleek zwanger te zijn… OMG wat nu? Ik besloot mijn kindje te houden en ervoor te gaan. Als ik nu terugblik, was de keuze om mijn kindje te houden de beste keuze ooit in mijn leven en heeft deze keus mij gemaakt tot wie ik ben. Dit moment was het begin van het ontwikkelen van een NO BULLSHIT mentaliteit. Totaal onvoorbereid en mijn grootste stretch ever, maar mijn doel was helder… een goede liefdevolle mama zijn en dat is waar de focus lag.

Na 5 jaar was het weer tijd voor mezelf en op mijn 24ste runde ik een bedrijf met een miljoenenomzet en leidde ik een team van 14 medewerkers. In deze periode heb ik ontzettend veel geleerd over leiderschap en het managen van een team. 

Ondanks dat ik werkte in een bedrijf waar ik veel kansen kon benutten, liep ik vast in  mijn eigen creativiteit, waardoor ik het gevoel had dat ik niet alles uit mezelf kon halen. 

Op mijn 27ste maakte ik daarom een sprong in het diepe door tijdens de recessie in 2011 een boetiek te starten in de binnenstad van Roermond. Een aantal jaar later kwam daar een webshop bij en nog steeds dankbaar dat ik deze keuze heb gemaakt. Inmiddels bestaat mijn bedrijf 14 jaar en heb ik 4 man personeel.

Mijn partner is jarenlang militair geweest en hij is degene die mij altijd heeft uitgedaagd en heeft laten inzien dat alles mogelijk is. In de jaren die we samen zijn kan ik je vertellen dat ik fan ben geworden van de militaire aanpak. Het werkt nu eenmaal. Er is namelijk geen ruimte voor fouten, je ego zul je moeten tackelen en de stemmen in je hoofd die zeggen dat je op moet geven moet je negeren om je doel te halen anders kan het het leven kosten van je buddy. 

 

De mindset van een militair is een gamechanger en in het bedrijfsleven werkt dit exact hetzelfde, alleen is ons risico wat minder groot. Er gaat namelijk niemand dood. Dus wat als jij je mindset op een militair of topsport niveau traint en anders gaat denken? Je zult gaan inzien wat er mogelijk is en hoeveel jij kan bereiken als jij je mindset managet.

Wat mij ANDERS maakt?

Ik draai er niet om heen en houd je een eerlijke spiegel voor. Ik geef je die schop onder je kont die je nodig hebt en veeg alle smoesjes direct van tafel. Ik ben direct maar positief ingesteld en heb een stevige basis van zelfliefde wat ik elke vrouw gun. Ik motiveer graag en ga praktisch met je aan de slag, houd focus op implementatie om jouw doelen te bereiken. We verkleinen de chaos waardoor er rust en overzicht ontstaat. We gaan van denken naar doen zonder bullshit. Ik geloof niet in een quick fix maar wel in verandering die stand houdt omdat het past bij jou en op je lijf is geschreven en hierdoor moeiteloos voelt.

 

Waarom zou je naar MIJ luisteren ? 

Ik heb met mijn bedrijf in 14 jaar de nodige pieken en dalen bereikt en heb er toch een succes van gemaakt omdat ik niet opgaf maar juist altijd de kansen en mogelijkheden zie. Ik werk al 18 jaar met een team waarbij dagelijks aansturen en coachen van vrouwen bij mijn dagelijkse taken hoort. De gouden combinatie voor mij is mindset, zelfliefde en discipline, wat resulteert in een no-bullshit mentaliteit. Ik sta voor gedragsverandering en een sterke mindset. Je huidige gedrag en mindset zorgen voor je huidige resultaat.

 

Om je doelen te halen wil je iets veranderen, anders zou je hier nu niet zijn en mijn tekst niet lezen. Met de mindset van een ervaren ondernemer en met voldoende levenservaring heb ik mijn eigen no-bullshit formule ontwikkeld waarmee ik verschillende vrouwen heb geholpen met meer succes in hun leven en waarmee we hun omzet hebben verdubbeld.

 

Mijn missie:

Samen navigeren we dwars door de weerstand heen.

 Hierdoor, ontwikkel je nieuwe skills, vergroot jij je kennis en krijg je meer zelfvertrouwen waardoor je omzet groeit. Maak kennis met de No Bullshit Methode, waardoor je meer plezier haalt uit je leven en bedrijf.

Meer omzet en financiële vrijheid in minder tijd, door middel van een no-bullshit methode.

Feitjes about Val 

Mama van Nordinjo

Stapelgek op Norbert

Begonnen met ondernemen: in maart 2011

Ik spendeer veel tijd: op Instagram

Wat kun je van mij verwachten: geen hogere wiskunde, maar een flinke dosis positiviteit zonder bullshit

Je mag mij wakker maken voor: een kopje thee met melk en suiker

Favo food: geen zondag zonder frietjes

Het leukste van ondernemen vind ik: denken in mogelijkheden en uitdagingen aangaan 

Lekkerste koffie: Chai latte

Wij maken jouw transformatie onvergetelijk!

Ask me anything!

Ik vind het super leuk om jou en je business te leren kennen. Dus mail me vooral als je vragen hebt!

10 + 2 =

Loading...
× Kan ik je helpen?