Hey Valerie hier,
maar de meesten noemen me Val.


Ondernemen is mijn passie en ik houd ervan vrouwen te motiveren vanuit mijn hart. Op zoek gaan naar jouw meest krachtige jij, daar ga ik echt van aan. Ik kijk graag naar wat jou en je bedrijf kan versterken. Maar wat ik vooral belangrijk vind is dat jij kiest voor wie jij wilt zijn, waar sta je voor en wat is je nummer 1 verlangen. Welke vrouw schuilt er echt achter wat we zien en hoe creëren we meer draagvlak zodat jij alles uit je jezelf kunt halen. Mentale vorming is datgene waar ik in geloof. Ik geloof oprecht dat je alles uit het leven kunt halen als jij weerbaar bent en een NO BULLSHIT mentaliteit bezit.

How it all started.

Vanaf jongs af aan was ik al gek op kleding en mensen helpen. De nodige verkleed partijtjes waren dan ook een feit, geen kast was veilig en Madonna was mijn grootste inspiratie. Op vijftienjarige leeftijd startte ik als weekendhulp in één van de tofste boetiekjes van Roermond. Al snel merkte ik dat ik werken leuker vond dan school, dus als ze me extra nodig hadden zorgde ik ervoor dat ik beschikbaar was.

Toen ik 19 was, bleek ik zwanger te zijn en stond mijn wereld op zijn kop. Negen maanden later beviel ik van een prachtige zoon: Nordinjo.

Daar sta je dan: 19 jaar, geen opleiding en het label “tienermoeder”. Nu 18 jaar later weet ik dat dit het beste is dat me ooit is overkomen. Dit is de grootste en meest waardevolle transformatie die ik heb doormaakt. Dat was het moment dat ik heb besloten dat alles mogelijk is zolang je het echt wilt. Dat het makkelijk is, is een ander verhaal.. maar opgeven is geen optie.

Vanuit mijn passie voor styling en ondernemen is Personal Branding Agency in 2021 geboren. Tevens heb ik een winkel en een webshop: “She Clothes”. Tijdens de eerste lockdown kreeg ik meer tijd om na te denken wat ik nog zou willen en wat ik echt tof vind om te doen. Dat 2020 en 2021 de meest turbulente jaren waren zowel zakelijk als privé kun je wel stellen. Mijn partner is ziek en het perspectief op verbetering wordt steeds kleiner. Dagelijks voor hem moeten zorgen en tegelijkertijd volledig aan het werk blijven is een hele flinke klus..

Ik organiseerde destijds al regelmatig styled shoots voor Kim Munnecom, die inmiddels een vriendin is geworden. Zij is degene die tijdens de lockdown zei: “je bent zo goed in het organiseren van styled shoots, en ondernemers adviseren ga daarmee aan de slag”. Ze gaf aan dat de voorbereidingen voor de shoots kunnen plaatsvinden vanuit huis en op de dag van de shoot kan ik vervangende zorg regelen voor mijn partner.

Ok: die zag ik even niet aankomen. Maar inderdaad dat is nog niet zo’n gek idee. Ik houd van creatief bezig zijn, de styling en het meedenken in een creatief proces en vooral kijken waar de kansen liggen voor een bedrijf om te groeien . Tegelijkertijd wil ik onvoorwaardelijke zorg dragen voor de liefde van mijn leven. In de winkel heb ik een geweldig team, dus de combinatie van de winkel en Personal Branding Agency zou de perfecte match zijn. Zonder website startte ik een Instagram account: ik berekende een instaptarief en in maart 2021 stond de eerste shoot gepland. Halverwege november had ik voor maar liefst 24 vrouwen een styled shoot verzorgd.

Zó zó zó dankbaar. In de afgelopen jaren heb ik mijn creatieve brein flink aan het werk gezet en er staat voor 2023 ook weer een onwijs tof concept waar ik 1000% achter sta. Hier ga ik voor!

Mijn missie:

Jou te laten inzien dat jij mooi bent zoals je bent.

 Jouw mooiste jij. Jouw krachtigste jij. De echte jij. Waar jij van aangaat. Waar jij je goed in voelt. Waar jij van gaat stralen. Waar jij je het prettigst voelt. Wat jij het fijnst vindt. Het gaat niet om mij of mijn smaak, het draait om jou.

Feitjes about Val 

Mama van Nordinjo

Stapelgek op Norbert

Begonnen met ondernemen: in maart 2011

Ik spendeer veel tijd: op Instagram

Wat kun je van mij verwachten: geen hogere wiskunde, maar een flinke dosis positiviteit

Je mag mij wakker maken voor: een kopje thee met melk en suiker

Favo food: geen zondag zonder frietjes

Het leukste van ondernemen vind ik: denken in mogelijkheden en uitdagingen aangaan 

Lekkerste koffie: Chai latte

Wij maken jouw transformatie onvergetelijk!

Valerie Toonen – Stylist

Stylist en eigenaresse van She Clothes. Vrouwen zijn er in allerlei soorten en maten en soms kan het kiezen van de juiste kleding erg moeilijk zijn. Door persoonlijk contact, professionele stylingtips en een frisse blik zorg ik ervoor dat jij je goed voelt in in jouw outfit! We gaan voor een stijl de perfect matcht bij jouw brand message en jouw mooiste jij. Het is mijn kracht om jou te zien als de persoon die je werkelijk bent – die sterke, mooie vrouw.

Show them what you’ve got!

Reny Schijven – Visagist

Hi there pretty! Mijn naam is Reny en ik ben nu 5 jaar bezig met mijn allround beauty business “lookslikereny”. Bij onze fantastische Styled Shoots verzorg ik jouw pro beauty make-up & haar tot in de puntjes! We bespreken samen het moodboard precies hoe jij het graag wilt! Aan mij de taak om jou te laten stralen met jouw awesome business! Ook deel ik al mijn pro huid/make-up/haar kennis & technieken die jouw imago gaan versterken! Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Yara Verstappen – Fotograaf

Al 5 jaar trotse eigenaar van Yara Verstappen Fotografie. Mijn hart gaat sneller kloppen van (zakelijke) portretten, bruiloften en loveshoots. Met liefde fotografeer ik JOU precies zoals je bent. Ongefilterd en echt.

Ik ben een herinneringen maker met als doel; pure & ongedwongen foto’s.

Schrijf me!

Ik vind het super leuk om jou en je business te leren kennen. Dus mail me vooral als je vragen hebt!

4 + 14 =

Loading...
× Kan ik je helpen?