Op de foto gaan is tof en al die mooie foto’s zijn natuurlijk superleuk om te ontvangen, maar uiteindelijk kies je voor een complete shoot omdat je uiteraard meer wilt dan het perfecte plaatje.

Tijdens onze shoot zorgen we ervoor dat we jou volledig in jouw kracht zetten, door middel van de juiste styling, kleurencombinaties en het gevoel dat we je geven waardoor jij ontspannen en zelfverzekerd voor de camera staat. Het einddoel is om de foto’s in te zetten voor jouw sociale mediakanalen om uiteindelijk jouw ideale klant aan te trekken. Maar je kunt zoveel meer met de foto’s dan ze alleen gebruiken voor jouw sociale media.

Waarvoor dan? Wat dacht je van je website?! Je bent op onze website terecht gekomen, drie keer raden waar deze foto’s zijn gemaakt: juist, dit is ons eigen product. Je eigen website hoeft absoluut niet heel moeilijk in elkaar te zitten. Ik weet dat een website maken een bekende struggle is bij veel ondernemers omdat je wilt dat het perfect is. Ik ben iemand die een website bouwen dus ook echt uit handen geeft omdat ik er hoofdpijn van krijg als ik er continu mee bezig ben: er zijn vele anderen die hier stukken beter in zijn dan ik. Maar, ik wil wel dat mijn website persoonlijk is en dat iedereen die op de website kijkt ook weet met wie ze te maken hebben. Een foto doet dan ook zoveel voor je, ook wanneer je een simpele website hebt.

Of wat dacht je van een visitekaartje dat je aan potentiële klanten kunt geven, een kaartje dat je ergens bij een winkel uitdeelt zodat je naamsbekendheid creëert. Of een kaartje dat je aan je familie, vrienden en kennissen geeft zodat zij dit weer door kunnen geven aan een ander op het moment dat ze denken dat we een potentiële klanten voor je hebben. Netwerken, netwerken, netwerken: eigenlijk is dat wat zoveel gemakkelijker wordt gemaakt door onze personal branding shoot. 

Het gezicht achter een bedrijf of product doet zo ontzettend veel voor de verkoop van jouw eigen product. Het geeft mensen veel sneller een vertrouwd gevoel zodra ze een gezicht kunnen koppelen aan een product. Ik merk het zelf ook, wanneer ik iets tof vind en vervolgens ook de daadwerkelijke persoon achter het bedrijf of het product zie: doet het iets met mij. Ik gun diegene succes omdat ik weet hoe het is om als ondernemer hard te moeten werken. Het voelt veel persoonlijker op die manier.

Momenteel ben ik in het proces van het ontwikkelen van nieuwe trainingen om anderen nog meer te helpen. Ook hier maak ik continu gebruik van mijn beeldbank met alle foto’s om de training visueel aantrekkelijker te maken.

Andere klanten die jou al voor zijn gegaan hebben ook foto’s gebruikt voor werkboeken die ze sturen naar klanten, maar ook voor publicaties in tijdschriften of kranten. Het handige is dat op het moment dat je een beeldbank hebt dat je dan ook niet telkens opnieuw foto’s hoeft te laten maken, omdat deze altijd beschikbaar zijn en jij hier de rechten over hebt.

Echter is het natuurlijk wel zo dat net als in het geval van een publicatie in een tijdschrift of krant, waar de foto’s worden gebruikt voor derden: je hier altijd toestemming voor dient te vragen aan ons. In een eerder blog hebben we het gehad over de rechten – dit blog vindt je hier – wellicht is het handig om dit nog even door te nemen mocht je hier meer informatie 

Ik zal nog even simpel opsommen waar jij je branding foto’s voor kunt gebruiken, here we go:

  • Website
  • Social media ( facebook, instagram, linked in)
  • Werkboek
  • Offerte
  •  Mail handtekening
  • Flyers
  • Visite kaartje
  • Profiel foto
  • Youtube / facebook omslag

Uiteindelijk zorgen de foto’s ervoor dat je continu mooie beelden hebt om je netwerk uit te breiden, om nieuwe potentiële klanten aan te trekken én doordat je zoveel variatie in de foto’s hebt kun je ook echt een hele lange tijd vooruit met de foto’s.

Liefs Val.

Loading...
× Kan ik je helpen?