Wellicht denk je erover na om een traject met ons aan te gaan. Zoals je weet verzorgen wij alles voor je en het enige dat jij nog hoeft te doen is aanwezig zijn en zorgen dat je geniet. Uiteraard begrijpen wij als geen ander dat het soms spannend kan zijn om voor de camera te staan én dat je er op je best uit wilt zijn. Yes, wij verzorgen de kleding en de visagie en zorgen dat dit volledig past bij jou als persoon maar er zijn natuurlijk ook nog handige tips of hacks die je kunt toepassen in het dagelijks leven om ervoor te zorgen dat jouw outfits nog beter tot hun recht komen

Een van de beste tips die ik je kan geven is: draag naadloos ondergoed. Het is zo zonde wanneer je een prachtige outfit aan hebt en de naden van je ondergoed tekenen af. Naadloos ondergoed heeft vaak een wat gladdere textuur, uiteraard geen naden en zorgt er op die manier voor dat je ondergoed niet zichtbaar is onder je kleding. 

Van het naadloos ondergoed zijn verschillende uitvoeringen: je hebt een naadloze string of onderbroek, maar mocht je bijvoorbeeld een buikje willen verhullen dan heb je ook speciale high waist broekjes of broekjes met pijpjes. Vooral wanneer je een strak jurkje draagt zorgt dit ervoor dat al je hobbels en bobbels als het ware glad gestreken worden.

Een goede bh is ook belangrijk. Zorg dat de cup goed aansluit en dat de band niet te strak of te los is. Mocht je je nog nooit hebben laten opmeten is dat altijd goed om te laten doen bij een lingeriezaak. Op die manier weet je precies welke maat jij nodig hebt en komen je borsten nog mooier uit in je outfit.

Ik heb het al eerder gezegd maar schoenen maken de outfit. Op het moment dat jij afgetrapte of vieze schoenen draagt onder een outfit zorgt dit er meteen voor dat niet alleen jouw outfit maar ook jij als persoon er onverzorgd of slordig uit ziet.

Heb je witte schoenen waar vlekjes in zitten? Gebruik dan eventueel jif en een natte doek om deze vlekjes eruit te krijgen. Denk er ook aan om regelmatig je veters te vervangen.

Bij leren schoenen is uiteraard schoenpoets een vereiste en mocht je canvas schoenen hebben die je graag schoon wilt hebben: 9/10 keer kun je deze gewoon in de wasmachine gooien.

Een ontpiller is een must. Vooral in de winter met alle lekkere warme truien en vesten merk ik dat ik deze continu gebruik. Zodra je een vest of trui veel draagt, kan het voorkomen dat hij gaat pillen of pluizen.. ligt niet aan je was kunsten, dit gebeurt gewoon. Wel is het zo dat wanneer je een ontpiller aanschaft je outfit er meteen stukken netter uitziet zodra je het huis verlaat.

Een andere essentiële tip is een goede kledingroller. Vooral wanneer je trotse eigenaar bent van een harig hondje of katje is dit een absolute must. Niets zo vervelend als een fantastische outfit vol met honden of kattenharen.

Zorg dat je de kreuken uit je kleding haalt. Tegenwoordig zijn er al heel wat wasmachines en drogers met anti kreuk opties en zijn er tig stoommachines op de markt. Een hekel hebben aan strijken is dus geen excuus meer om rond te lopen in gekreukte kleding. Wanneer je zorgt dat je kleding altijd gladgestreken of gestoomd is zie je er meteen een stuk verzorgder uit.

Bij het intensief dragen van bijvoorbeeld witte blouses kan dit ervoor zorgen dat je op een gegeven moment gele kringen onder je oksels zult krijgen. Om deze te verwijderen kun je aan de slag gaan met vanish vlekverwijderaar, ossengalzeep maar de allerfijnste grootmoeders hack is toch wel deze: maak een papje van baking soda, water en waterstofperoxide. Wrijf dit op de gele vlekken en laat het even intrekken voordat je de kleding in de wasmachine gooit. De vlekken zullen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Mocht je kleding hebben met gele vlekken onder de oksels, een trui die zelfs met de ontpiller niet meer te redden is of zijn je schoenen gewoon echt op: gooi het weg. Je hebt genoeg andere leuke items in je kast en soms is het gewoon nodig om items te vervangen.

Hopelijk heb je iets aan deze tips!

Liefs Val

Loading...
× Kan ik je helpen?