Tijdens de Personal Styled Shoots neem ik altijd de tijd om het gesprek aan te gaan met mijn klant. Uiteraard hebben we voor de dag plaatsvindt al meerdere malen contact gehad en elkaar -of ik vooral jou-, al beter heb leren kennen. Tijdens al deze toffe gesprekken gaat het over hetgeen dat je al bereikt hebt, wat je nog wilt bereiken en hoe je tegen dingen aankijkt op zakelijk vlak, wat jouw workflow is en wie de persoon achter het merk is en hoe we dit zichtbaar gaan vertalen.

Het mooiste aan de spontane gesprekken tijdens een personal styled shoot is dat er zoveel persoonlijke verhalen naar boven komen, die allemaal bijdragen aan de persoon die je vandaag bent. Dingen die in het verleden zijn gebeurd, die jou sterker hebben gemaakt als persoon, jouw persoonlijke situatie of gewoon dingen waar je ontzettend blij van wordt. Deze gesprekken zorgen er voor mij altijd voor dat ik je nóg beter kan helpen en ervoor kan zorgen dat een shoot nog persoonlijker wordt. Ik ben er namelijk van overtuigt dat het voor jouw bedrijf zo ontzettend belangrijk is om karakter te tonen, om te laten zien wie de persoon en het gezicht achter het bedrijf is. Dit zorgt namelijk ook voor een persoonlijke connectie tussen jou en de ideale klant die jij wil aantrekken. Op het moment dat mensen zich kunnen vinden in jouw verhaal, dat ze zich als het ware verbonden voelen met jou en je niet meer alleen zien als een bedrijf: dat is hetgeen dat je klanten oplevert.

Tijdens deze gesprekken krijg ik ook vaak feedback van mijn klant, ik denk namelijk dat er altijd ruimte is om te leren, dat geldt ook voor mij. Uiteraard is het altijd fijn om te horen wat de reden is je voor ons kiest om een styled shoot bij te boeken, hoe je de dag ervaart en wat het meest waardevolle is van een styled shoot.

De meest gekregen feedback die ik ontvang, is dat de personal branding shoot zoveel uitgebreider is dan ze hadden durven dromen en dat het rust geeft dat we je alles uit handen nemen. Het gaat niet alleen om die ene dag, of de fantastische foto’s die je mee naar huis krijgt, maar ook om de beleving, de voorbereiding , de handvatten die je mee krijg en dat alles op jouw persoonlijk wordt afgestemd, waardoor je een hele andere blik krijgt op jouw personal brand.

Dit komt natuurlijk deels door de tips, de strategische call en het brandbook die je van ons krijgt, waarin je ook echt wordt aangespoord om na te denken over wat je wilt uitstralen en wie je wilt zijn als persoon. Na een styled shoot weet je namelijk als geen ander hoe je je foto’s kunt inzetten om de ideale klant aan te trekken, maar ook welke kleur het beste bij je past.

Reny geeft je tips mbt je make up en hair en jij kunt haar alles vragen wat je wilt weten zodat je de juiste make up technieken kunt toepassen en er op die manier voor kunt zorgen dat jij en jouw huid echt stralen. Doordat je al deze extra’s letterlijk en figuurlijk met je meeneemt naar huis is het dus niet een personal branding day, maar echt een beleving die je met ons aangaat waar je uiteindelijk extreem veel aan hebt voor de rest van je verdere carriere.. Uiteraard is het stiekem ook gewoon leuk voor je persoonlijke leven om net dat tikkeltje extra aandacht aan jezelf te besteden en te weten hoe jij je het mooist voelt en het mooist bent!

Liefs Val

Loading...
× Kan ik je helpen?