Die items waar mensen jou aan herkennen, die je vaak bij je draagt of waar men van weet dat jij er echt gelukkig van wordt: dat zijn de props waar we het vaker over hebben. Props zijn de attributen die je gebruikt om het verhaal dat je wilt overbrengen te versterken, het laat eventueel net iets meer van je persoonlijkheid zien en het kan natuurlijk ook gewoon een item zijn dat je ontzettend leuk vindt.

We vragen je bij elke shoot om een aantal eigen props mee te nemen en naar aanleiding van de vragenlijst die je vooraf invult en zoals besproken tijdens onze strategische call. Wij vullen we dit volledig aan met props die bij jou passen en voorzien je van een complete styling die past bij je branding. 

Een prop kan van alles zijn: van een sleutelhanger, tot aan een bepaalde pen of in mijn geval de headphone die ALTIJD in mijn oor zit waarvan ik vaak ook vergeet dát ik hem draag.

Waarschijnlijk heb je onbewust al vaak props voorbij zien komen in branding shoots. Bijvoorbeeld de laptop waar een ondernemer altijd mee werkt, de koffiekop waar hij/zij koffie uit drinkt of misschien een favoriet fotolijstje op een bureau.

De reden dat we props inzetten bij de shoot is omdat we er op die manier voor zorgen dat de foto’s nog persoonlijker zijn en tegelijkertijd zorgt het ook dat niet alleen de kleding perfect is, maar ook de volledige setting helemaal klopt. Bij jouw online branding op je social media kanalen en website zorg je ook dat niet alleen de mooie foto’s kloppen, maar ook dat de kleuren overeenkomen, je een tekst kiest die erbij past en dat je bio up to date is op je profiel. Dit doe je allemaal om ervoor te zorgen dat het plaatje compleet is en jij jouw ideale klant aantrekt: zo ook tijdens onze shoot.

De props die jij gebruikt tijdens de shoot is dus volledig aan jou. Het zijn de items in het dagelijkse leven of in je werk waar je gebruik van maakt en waar men je aan herkent.

Een aantal voorbeelden van leuke props tijdens een personal branding shoot:

  • Persoonlijk item dat altijd op jouw bureau staat
  • Gelukssleutelhanger
  • Je favoriete drankje
  • Koptelefoon
  • Notitie boekje
  • Ipad
  • Pen
  • Favoriete koffiemok
  • Werktas

Wat is het item dat jij bij een volgende shoot zal gebruiken?

Loading...
× Kan ik je helpen?