Zoals je wellicht al hebt gelezen op onze website zijn we het jaar 2022 gestart met het vernieuwde concept van Personal Branding Days: een soort Personal Branding Days 2.0. Let me introduce you to: Personal Branding Agency.
We hebben ervoor gekozen om ons concept een nieuwe naam te geven, dit omdat we zoveel meer te bieden hebben dan enkel die personal branding day waar we het in het verleden over hadden. We hebben in het afgelopen jaar zo’n gigantische groei doormaakt, waardoor we inmiddels zijn uitgegroeid tot een agency. Wij begeleiden jou volledig in jouw traject en zorgen volledig voor jouw personal branding.

Ik snap het als het overweldigend voelt om alle producten op de website te zien staan en dat je wellicht door het brede aanbod niet zeker weet welk product het beste aansluit op hetgeen waar je naar op zoek bent. Vandaar dat ik graag één van de producten even los uitlicht in dit blog zodat jij een duidelijker beeld hebt van wat we precies aanbieden.

Het allereerste product waar ik súper enthousiast over ben is het kaartendeck!
Het kaartendeck is een vrij laagdrempelig product. Het kan natuurlijk dat een fotoshoot gewoon helemaal niet in jouw straatje ligt. Je bent niet de enige die zich ongemakkelijk voelt voor de camera en zelfs wanneer wij er ALLES aan doen om je op je gemak te stellen kan het voorkomen dat jij je er alsnog niet prettig bij voelt: helemaal oké. Wellicht is het kaartendeck dan iets voor jou!

Het leuke aan het kaartendeck is dat het zowel voor business als privé gebruik ideaal is. Iedere vrouw wil er goed uitzien, vind het fijn om ook echt de items die in de kast hangen te dragen en met een gezonde dosis zelfvertrouwen de deur uit te kunnen stappen.

Wanneer is het kaartendeck iets voor jou?
Op het moment dat je je kleding voor de dag uitkiest, of naar de kleding in je kast kijkt wordt je er gewoon niet heel meer gelukkig van. Het voelt alsof het een struggle is om jezelf leuk aan te kleden en vaak pak je uit gemakzucht maar weer hetzelfde outfitje uit de stapel schone was. Misschien heb je genoeg leuke items in je kast, maar weet je niet goed welke combinaties het beste werken voor jouw uiterlijk of wil je je gewoon verdiepen in kleding en kleur omdat je het juist leuk vindt om met kleding bezig te zijn.

Je weet dat je iets anders wilt, je weet dat je iets wilt veranderen aan je uitstraling of je bent op zoek naar welke “jij” nu echt de allerbeste versie van jezelf is.

Je weet dat je iets anders wilt, je weet dat je iets wilt veranderen aan je uitstraling of je bent op zoek naar welke “jij” nu echt de allerbeste versie van jezelf is.

Het kaartendeck bestaat uit twintig stappen. In deze twintig stappen ga jij een transformatie aan met jezelf. 
Iedere kaart bevat informatie met betrekking tot kleding of kleur. Dit kan te maken hebben met kleding in jouw kast, kleding waar je ontzettend blij van wordt of eventueel hoe je het beste bepaalde items met elkaar kunt combineren. Bij dit kaartendeck is het niet zo dat je alleen maar hoeft te lezen en je er zo doorheen bent. Nee, helaas: iedere kaart zet jou aan tot het uitvoeren van een actie van de dag. Je wordt in dit proces door middel van de kaarten begeleid om je eigen keuzes te maken, echt na te denken over wat je wilt dragen en ook wat je wilt uitstralen. Je wordt iedere dag opnieuw uitgedaagd door middel van een opdracht om te transformeren in de beste versie van jezelf.       

Op het moment dat je jouw volledige transformatie hebt doorlopen, zal jouw kleding volledig matchen met jou als persoon. Deze match zorgt ervoor dat jij meer zelfvertrouwen krijgt en dit ook uitstraalt. Samen met het kaartendeck zorg ik ervoor dat jij aan het eind van dit proces trotse eigenaar bent van jouw droom garderobe en je lichaam hebt omarmt.

Vanaf nu draag je alleen nog maar kleding die jou in je kracht zetten. Geen tijd voor miskopen, geen saaie grijze muis meer, maar die mooie versie van jezelf die je altijd al hebt willen zijn!                                                                                   

Hoe tof is het dat het kaartendeck er niet alleen heel mooi uitziet? Het design zorgt ervoor dat je er iedere dag naar kunt kijken, van kunt genieten en het vrijwel onmogelijk is om zomaar in een kastje te plaatsen om er vervolgens niet meer naar om te kijken.

De reden dat we voor dit design van het kaartendeck hebben gekozen is omdat het prachtig staat in ieder interieur. Op deze manier wordt het onderdeel van je dagelijkse routine en zul jij iedere dag geconfronteerd worden met jouw eigen groei als je naar het kaartendeck kijkt. 

Ik kijk er zó naar uit om die groei van je op afstand mee te maken en uiteindelijk de nieuwe JIJ als eindproduct te mogen ervaren.

Liefs,

Val

Loading...
× Kan ik je helpen?