Ik ben geen model dus ik weet niet goed of een personal branding shoot wat voor mij is. Ik weet niet hoe ik moet poseren, ben niet zo goed voor de camera – of heb er nooit voor gestaan – en ben bang dat ik me totaal niet op mijn gemak zal voelen op de dag zelf.

Dit zijn dingen die ik vaker hoor wanneer men een berichtje stuurt omdat ze meer informatie willen, of willen kijken of een styled shoot wat voor hen is.
Oké, ergens snap ik de vragen hoor! Het zijn geen gekke vragen; je gaat een investering aan voor jezelf dus je wilt er zeker van zijn dat je eruit haalt wat je eruit kunt halen.

Ik ben geen model. Dat hoeft ook niet, je moet juist jezelf zijn. Ik ben niet iemand die van overdreven geposeerde shots houd. Ik denk dat hetgeen dat ik in vrijwel elke blog of social media post benadruk is dat je vooral jezelf moet zijn. Dit is dan ook absoluut waar het tijdens een styled shoot en zelfs de periode hierna, door alle handvatten die je van ons meekrijgt, om draait.

Voordat de dag daadwerkelijk daar is hebben we al meerdere contactmomenten gehad en elkaar beter leren kennen. Ik wil echt weten wat je workflow is en wie jij bent. Dit doen we niet alleen om de dag soepeler te laten verlopen vanaf onze kant, maar ook zodat de drempel iets lager ligt voor jou en jij je wellicht wat meer vertrouwd voelt bij mij op het moment dat je voor de camera staat.

We kijken altijd naar wat jij het fijnste vindt: klant is bij ons écht koning(in) ;). Er heerst altijd een fijne ontspannen sfeer waardoor de foto’s vastgelegd kunnen worden op een heel natuurlijke manier. Bijvoorbeeld wanneer je net staat te vertellen over je favoriete aspect van jouw werk, wat je leuk vindt om te doen of bijvoorbeeld over je kinderen. Het gesprek dat we aangaan zorgt ervoor dat je je niet alleen op je gemak voelt maar ook dat die pure emotie wordt vastgelegd: wanneer jij over je favoriete bezigheden praat, verschijnt er vanzelf een prachtige glimlach op je gezicht.

We werken uiteraard met persoonlijke props die wij voor je hebben uitgezocht, of met props die je zelf hebt meegebracht die dagelijks zichtbaar zijn binnen je bedrijf. Dit zijn namelijk de items die je in het dagelijkse leven ook veel gebruikt waardoor je er eigenlijk niet over na hoeft te denken hoe je ze gebruikt, dat gaat vanzelf.
We geven tijdens het shooten eventueel aanwijzingen om je lichaam net iets anders te plaatsen naar het licht toe, om je hand te laten zakken of je kin iets meer omhoog te tillen. Deze dingen zorgen ervoor dat de foto’s nét dat beetje mooier worden maar alsnog altijd natuurlijk ogen zodat jouw mooiste & echte jij zichtbaar worden vastgelegd en je na deze fotoshoot branding foto’s hebt die echt passen bij jou.


Mocht dit concept je aanspreken, plan dan een kennismakingsgesprek in!

Liefs Val

Loading...
× Kan ik je helpen?