Je hebt maar één keer de kans om een eerste indruk te maken. Jij bent het gezicht van jouw bedrijf en jouw uitstraling + kleding is hier een belangrijk onderdeel van. Het is voor jou als vrouwelijke ondernemer belangrijk om jezelf te onderscheiden van anderen en ervoor te zorgen dat jouw uiterlijk match met hetgeen dat jij wilt overbrengen met jouw bedrijf.

Door middel van jouw persoonlijke presentatie wil je jouw kwaliteiten en professionaliteit als ondernemer kunnen laten zien.
Laten we vooropstellen dat het allerbelangrijkste voor ons is: dat jij je prettig voelt in jouw kleding.

 

Dit is ook de reden dat ik een uitgebreide call met jou aan ga voordat we een shoot inplannen of een styling box samenstellen. Voor mij is het belangrijk om jou net iets beter te leren kennen en door vragen te stellen ook te achterhalen wat jij precies wilt uitstralen. Ik kijk naar je huidtype en bepaal welke kleuren bij jouw en je branding passen.
Bij een Personal Branding Shoot zorg ik voor alle kledingsets waar je gebruik van kunt maken. Deze outfits worden persoonlijk voor jou geselecteerd. Ik zal aangeven wat de reden is waarom ik deze items voor je heb gekozen én laat ik je zien hoe je de items het beste kunt combineren wanneer we ze samen doorpassen. Ik geef je tips en tricks voor je figuur type en deel mijn beste stylinghacks om jouw figuur nog sterker zichtbaar te maken.

 

Ik geef je tips hoe je bijvoorbeeld optisch langer kunt lijken of juist welke stoffen een mooie match zijn, welk ondergoed geschikt is en wat anti-statisch werkt.

All met all, allemaal tips waardoor jouw inner Bossbabe nog sterker voor de dag zal komen.

Natuurlijk wordt jouw make up en haar tot in de puntjes verzorgd. Dit omdat er veel vrouwen zijn die het lastig vinden om een “look” te vinden die voor hen werkt. Je hebt niet veel make up of haarproducten nodig om er toch voor te zorgen dat je er professioneel uit ziet. Een likje mascara en een beetje haarspray doet wonderen als je dit op de juiste manier doet. Looks like Reny zal je de beste tips & tricks geven tijdens een workshop op gebied van beauty & hair waarmee je thuis zelf aan de slag kunt.

Bij een styling box zorg ik voor een persoonlijk filmpje met uitleg. Op deze manier kun je hier altijd op terug blikken en ervoor zorgen dat jij jezelf zichtbaar neer zet als ondernemer.

Ik wil ervoor zorgen dat jij JOU uitstraalt, dat je kracht uitstraalt en dat jij je op je allermooist en meest zelfverzekerd voelt.

Bij zowel de Personal Branding Shoot als de Styling box krijg je ook nog een e-book van ons cadeau met allerlei tips en tricks die je dagelijks kunt toepassen.
Is het alweer een tijdje geleden dat je een shoot hebt gedaan of dat je het filmpje bij de box hebt bekeken? Dan kun je altijd even jouw e-book opnieuw raadplegen! (Of natuurlijk een nieuwe shoot of box bestellen ;))

 

Door dit traject aan te gaan sta je ook ‘s ochtends niet meer te twijfelen voor je kast. Je bent je er bewust van geworden wat je wilt uitstralen, wat bij jou past en waar je je fijn in voelt. Je weet precies welke kleuren voor jou werken, wat de juiste pasvorm is voor jouw figuur en wat bij jou en de gelegenheid past. Doordat je je op deze manier kleedt, zul je je ook zekerder voelen. Wanneer jij je zekerder voelt: voelen anderen dit ook en zorgt het uiteindelijk dat je business nog meer kan groeien.
Een Personal Branding Shoot is dus niet alleen waardevol op de dag zelf, maar hier zul je je gehele carrière nog plezier van ondervinden.

Hier alvast de beste tip die je direct kunt toepassen om er ook zonder onze hulp al fantastisch uit te zien: Lach!
Een glimlach is je mooiste outfit !
Show them what you’ve got girl!

Loading...
× Kan ik je helpen?