Je hebt een bedrijf, je maakt gebruik van social media maar tot op heden levert het je nog niet veel op. Je hebt het gevoel dat je product fantastisch is, maar alsnog trekt het niet genoeg aandacht om ervoor te zorgen dat de juiste klanten zich aangetrokken voelen tot jouw bedrijf. Op het moment dat je content deelt op social media heb je het idee dat je iedere keer reacties en likes krijgt van exact dezelfde mensen.. en daar blijft het dan ook bij.

Het optimaliseren van jouw personal branding is zo ontzettend belangrijk om ervoor te zorgen dat jij de juiste klant aantrekt. Het kan namelijk heel goed zijn dat je een geweldig product hebt en dat men het ook bij je zou willen afnemen: maar stel je voor dat het op jouw pagina niet meteen duidelijk is wát je voor iemand kan betekenen of wat diegene aan jou/jouw diensten kan hebben, zal diegene jouw pagina sluiten.. en heb je alsnog niets verkocht.

Op het moment dat je ervoor kiest om ons in te zetten, draait het niet alleen om die ene Personal Branding Day.

Ja, je gaat met ontzettend veel mooie foto’s voor jouw personal branding weg. Maar wat wellicht net zo waardevol is zijn de gesprekken voorafgaand en alle tips en tricks tijdens deze dag. Vanaf ons eerste contact moment tijdens de videocall gaan we echt in op wat JIJ wilt: wij willen horen wie jij bent als persoon, wat jij mensen aanbiedt, wat je wilt uitstralen en wat je uiteindelijk wilt bereiken met jouw bedrijf. Zodra deze informatie helder is voor ons gaan we hiermee aan de slag en zullen we dit ook met jou delen. Het is voor ons ontzettend belangrijk om er zeker van te zijn dat wij jou volledig kunnen ontzorgen en ervoor kunnen zorgen dat jij uiteindelijk wel de juiste klant aantrekt.

Wij kijken naar jouw social media kanalen, eventueel ook naar jouw website en uiteraard kijken we naar jouw product. Doordat wij onze kracht van styling, visagie en fotografie bundelen: kun we ervoor zorgen dat jij ook echt heel krachtig op de foto staat.

Ik kies bewust voor het woord krachtig, omdat je niet altijd op je allermooiste op de foto hoeft te staan om ervoor te zorgen dat je de juiste boodschap overbrengt.

Doordat we je in onze mini cursussen tijdens de Personal Branding Day ook heel veel tips geven waarmee je direct aan de slag kan en ook op langere termijn deze tips en tricks je helpen bij een betere online zichtbaarheid, is het een ontzettend leerzame dag.

Wij zorgen dus één dag voor jou: maar stiekem ontzorgen wij jou ook de hele periode hierna en kun je met al onze tips ervoor zorgen dat jij jezelf echt op de juiste manier op de markt positioneert.

Op het moment dat jouw concurrent hetzelfde product of dezelfde dienst verkoopt, maar jij zorgt ervoor dat jouw personal branding volledig on point is: zorgt dit er alsnog voor dat men kiest voor jou.

Zie jouw social media kanaal dan ook als jouw visitekaartje, of zelfs als een eerste indruk. Je wilt oprecht de connectie aangaan met je potentiele klant.

Want dat is het: een eerste indruk van jou als professional of van jou als bedrijf. Wanneer alles klopt vanaf moment één geeft dit vertrouwen bij jouw potentiële klanten. Zodra ze het gesprek met jou aangaan, hoef je ze eigenlijk alleen nog maar mee te nemen in het proces en aan te geven wat je voor hen kunt betekenen….in plaats van overtuigen: men is al overtuigt, doordat jouw personal branding zó sterk staat.

Liefs,
Val

Loading...
× Kan ik je helpen?