Dit vind ik een hele goede vraag! Uiteindelijk is een outfit vaak hetgeen dat jou zelfvertrouwen geeft, dus op het moment dat het niet bij je past kan het heel goed zijn dat je je totaal niet op je gemak voelt. Niet alleen vervelend in het dagelijks leven, ook ontzettend vervelend op het moment dat je voor de camera staat bij onze personal branding shoot.

Uiteraard heb ik in de 10 jaar dat ik ondernemer ben in mijn eigen zaak SheClothes al heel veel vrouwen mogen helpen, tips mogen geven over hun kleding en heb ik geleerd hoe je de beste combinaties kunt maken voor ieder figuurtype. Maar zelfs als ik er 100% zeker van ben dat iets perfect voor jou is, kan het alsnog voorkomen dat het gewoon simpelweg niet helemaal jouw smaak is of dat je het toch net even iets anders ziet dan ik.. en dat is helemaal oké! Iedereen heeft een eigen smaak en dat maakt het juist zo leuk, het zou maar saai zijn als iedereen precies hetzelfde wil uitstralen.

Om ervoor te zorgen dat jij zowel bij een styling box als bij de styling van de personal branding shoot echt 100% achter de kleding staat, zorg ik dat wij genoeg contact met elkaar hebben zodat ik precies weet wat je wilt.

De eerste stap die ik zet om de juiste selectie kleding voor je samen te stellen voor de personal branding fotoshoot, is een social media screening die ik uitvoer. Ik kijk hierbij naar je sociale mediakanalen. Hierdoor krijg ik een goed inzicht van wat je momenteel draagt, wat bij je past en ook zie ik op welke manier jij jouw onderneming neerzet, wat je wilt uitstralen en hoe jij jouw ideale klant het beste aantrekt. Hierdoor heb ik al vrij snel een idee welke items ik denk dat het beste passen bij jou als persoon.

Jij ontvangt vervolgens van mij een verzoek om een styleboard te creëren op pinterest. Hier kies jij zelf welke kleding jou aanspreekt. Het kan zijn dat je styleboard heel erg overeenkomt met wat je momenteel al draagt, maar het kan ook voorkomen dat je momenteel iets uitstraalt op je sociale media waar je eigenlijk het liefst vanaf stapt en hierbij graag mijn hulp wilt inschakelen. Ook bespreken we welke kleuren jij het mooiste vindt, en geef ik aan welke kleuren ik denk die goed passen bij jou. 

Zodra je jouw styleboard met me deelt gaan mijn handen jeuken, gaat mijn creatieve brein voor je aan de slag en bedenk ik hoe we de beste versie van JOU voor de lens kunnen krijgen.

Mocht je het fijn vinden, dan kan ik vooraf de gekozen sets altijd met je delen via whatsapp. Op de dag zelf heb ik altijd extra items bij me én doordat ik natuurlijk dag in dag uit bezig ben met styling kunnen we ook nog andere combinaties bedenken bij de shoot zelf. Mochten er bepaalde items in je kledingkast hangen, of mocht je een tof accessoire hebben dat je heel graag in je foto’s gebruikt, deel ze met me dan mag je dit uiteraard ook meenemen. Ik zorg ervoor dat ik deze items dan ook betrek in de styling.

Doordat ik jou als klant er zo bij betrek, weet ik 100% zeker dat de shoot keer op keer geslaagd zal zijn.. en dat is ook de feedback van alle klanten die jou al voor gingen.

Ik heb er zin in!
Liefs Val

Loading...
× Kan ik je helpen?