Via verschillende sociale mediakanalen hebben wij al vaker tips en tricks gedeeld met betrekking tot outfits, het samenstellen van jouw droomgarderobe, tips voor tijdens fotoshoots of algemene kleding hacks.

Op het moment dat je kleding koopt zorg je er natuurlijk voor dat de items die je koopt zo goed mogelijk passen en aansluiten op jouw lichaam. Maar het kan wel eens voorkomen dat je verliefd bent op een item dat toch een kleine aanpassing nodig heeft om het net iets mooier te maken. Zowel in het dagelijks leven als tijdens een fotoshoot kunnen bepaalde hacks toegepast worden om de kleding beter tot zijn recht te laten komen.

Laten we beginnen met het haarelastiek. Dat kleine ding dat je namelijk gebruikt om je haren uit je gezicht te houden is niet alleen handig voor jouw paardenstaart maar kun je op verschillende manieren gebruiken voor je outfit.

Kleding Hack 1:

Wanneer de mouwen van je jasje of blazer te lang zijn en je de mouwen niet wilt omrollen is een elastiek ideaal. Plaats het elastiek over de mouwen van je jasje heen, bij je elleboog. Trek de stof van de mouw nu boven het elastiek net iets omhoog zodat de mouwen iets korter worden.

Kleding Hack 2:

Is je riem net iets te kort om door je broek lusje te halen? Pak een elastiekje en schuif dit om het einde van je riem. Op deze manier wappert je riem niet en ziet het er alsnog netjes uit, zonder gebruik te maken van je broek lus.

Kleding Hack 3:

Wil je een kortere top maken van je lange shirt? Pak de onderkant van je shirt en zet deze vast onder je BH. Zo voorkom je dat je het overige stof in je broek of rok moet proppen.

Kleding Hack 4:

Zit je broek net iets te strak op het moment dat je flink hebt gegeten of ben je wellicht zwanger maar is een zwangerschapsbroek nog net iets te groot voor je? Dan is een elastiek de ideale oplossing voor je. Plaats het elastiek om je knoop, haal het vervolgens door je knoopsgat heen en doe de lus opnieuw om jouw knoop. Dit zorgt voor dat beetje extra ruimte. Doe je top, shirt of blouse er weer overheen en niemand die het ziet!

Kleding Hack 5:

Is je broek net iets te wijd in de taille? Gebruik je elastiek dit keer aan de achterkant van je broek. Haal het elastiek door de twee lusjes aan de achterkant van je broek en knoop het aan elkaar. Laat je top, shirt of blouse erover vallen en opnieuw: niemand die het ziet.

Dit zijn alvast vijf verschillende hacks waar je alleen maar een haarelastiek voor nodig hebt. Wist jij dat een haarelastiek zo veelzijdig kon zijn? Heb jij nog een eventuele aanvulling? Laat het ons weten en wellicht zie jij jouw hack binnenkort terug op onze website!

Liefs Val

Loading...
× Kan ik je helpen?