Ken je dat gevoel? Je staat weer uren naar de kleding in je kast te turen. Je hebt wel kleding, maar op de een of andere manier past niets goed bij elkaar, staat niets geweldig leuk.. en eigenlijk voelt het samenstellen van een toffe outfit iedere keer weer als een opgave.

Dat is zo ontzettend jammer, omdat je juist door middel van outfits echt kunt laten zien wie jij bent, wat je wil uitstralen als persoon, maar ook wat je wil uitstralen als bijvoorbeeld het hoofd van je bedrijf.

Ik vind het jammer als je jezelf hierin herkent, want voor mij voelt het uitzoeken van outfits écht als een feestje. Niet alleen voor mezelf, maar ook de inkoop van alle items voor de winkel of de items die ik kies voor anderen. 

Inmiddels ben ik al meer dan 10 jaar eigenaresse van Sheclothes en heb ik ieder type vrouw, type figuur en type persoon in de winkel gezien. 

Het allerleukste aan mijn baan is voor mij echt het helpen van vrouwen die niet goed weten wat bij hen past of wat ze graag willen uitstralen. 

Voor mij is het een uitdaging om ervoor te zorgen dat wanneer iemand de zaak uitloopt, diegene zich tig keer beter voelt in de items die ze net heeft gekocht, dan wanneer ze binnen kwam. Ik zeg een uitdaging: wel een hele leuke uitdaging! 

Het geeft mij een ontzettende kick om iedere vrouw op haar mooist neer te mogen zetten. 

“Personal branding days” ben ik gestart om ervoor te zorgen dat ondernemers zich zo goed mogelijk neer kunnen zetten op het gebied van online exposure. Maar dit deed me ook realiseren, dat het niet alleen om de online wereld gaat. Dat deze vrouwen (en andere vrouwen) zich niet alleen op die dag waar je volledig gestyled wordt, er fantastisch uit willen zien vanwege de combinatie van prachtige visagie en styling.. maar dat ze dit óók willen in het dagelijks leven. 

En ik begreep het helemaal. Iedere vrouw kreeg niet alleen stylingadvies tijdens deze dag maar ook een tof filmpje met tips en tricks en ook een extra e-book waar ze inspiratie uit kan halen. 

Maar zelfs dit voelde niet als genoeg voor mij. Mijn hart ging sneller kloppen van een nieuw idee dat ik had. 

Hoe tof zou het zijn om vrouwen écht te helpen en ervoor te zorgen dat zij zich weer mooi voelen op het moment dat ze voor de spiegel staan? Dat ze het weer fijn vinden om in hun kast te neuzen en te zien welke items hen zo mooi staan? 

“De personal styling box” is dan ook sinds deze week een feit! 

Wanneer is de personal styling box geschikt voor jou?

– Combinaties maken ervaar je als een opgave
– Je draagt maar een klein deel van de items die in jouw kast hangen
– Je hebt geen tijd om te winkelen, of je hebt er simpelweg een hekel aan
– Je trekt steeds opnieuw je makkelijke kloffie aan
– Je hebt het gevoel dat jouw kleding je remt in jouw persoonlijkheid
– Je staat iedere ochtend gestresst voor je kledingkast

Waar bestaat de “personal styling box” uit?

Zoals jullie inmiddels gewend zijn van mij hou ik ervan om jullie te verwennen. Uiteraard is het in dit geval niet anders en laat ik je niet zomaar aanmodderen nadat je de doos met kleding hebt ontvangen.

De eerste stap die ik zet is een social media screening die ik uitvoer.

Dit doe ik om een goed inzicht te krijgen van wat je momenteel draagt, wie jij als persoon bent, wat bij je past en welke items ik denk dat het beste aansluiten op jouw figuur.

Ook krijg je van mij een branding screening.

Op die manier bekijk ik hoe jij jouw onderneming het liefste neerzet, wat je wil uitstralen en wat jouw potentiële klanten het meest aantrekt.

Aan de hand van de twee screenings ontvang je van mij een vragenlijst. Deze mag je op je gemak doornemen en vervolgens plannen we een videocall van 30 minuten in. Zo leren we elkaar kennen, jij kunt al je wensen doorgeven en ik krijg een heel goed beeld van wat jij precies nodig hebt.

Ik volg ons gesprek op met een persoonlijke styling video met tricks & tips. Deze video is dus volledig gebaseerd op ons gesprek en speciaal voor jou gemaakt.

Je ontvangt van mij tijdens een style check:

– Een E-book met kleur en figuur advies
– Tips om je branding ook door te trekken in je sociale media
– Een video met styling tips en combinaties

Als laatste ontvang je de verschillende outfits die ik voor je heb samengesteld. Geen moeilijk gedoe met een plekje vinden om te parkeren of langs komen wanneer je eigenlijk geen tijd hebt. De styling box wordt bij jou thuis geleverd! 

Ik ga wekelijks op inkoop en ook hier kijk ik naar geschikte items voor jou. Ik kijk wat past bij jouw bedrijf, bij jouw uitstraling en jouw figuur. 

In de winkel loopt mijn collectie helaas maar tot een maat 42, doordat ik afhankelijk ben van de leveranciers waarmee ik samenwerk. Echter staat de style check los van de personal styling box. De style check kan ook gedaan worden zonder dat je uiteindelijk de styling box dient aan te schaffen. 

We nemen samen via videocall een kijkje in jouw kast, kijken naar jouw figuur en stellen samen toffe setjes en outfits samen.  Je ontvangt een e-book met tips over kleding , kleur en figuur styling en…. je ontvangt een styling video opmaat met de tofste tips & tricks.

Ik bied dit concept aan voor €197 exclusief BTW. Op het moment dat je een styling box aanschaft ter waarde van minimaal €149, krijg je €97 korting cadeau vanuit mij! 

Liefs Val

Loading...
× Kan ik je helpen?