Ben jij ondernemer? Ben jij als ondernemer al super succesvol en ontzettend goed in wat je doet? Ben je wellicht nog zoekende, startende of weet jij juist als geen ander precies waar je heen wilt met je business?

Wellicht ben jij een van de hierboven omschreven personen. Dat jij super goed bent in bepaalde dingen binnen jouw business, wil niet zeggen dat je รกlles voor je bedrijf in je eentje kunt doen. Dit kan te maken hebben met tijdgebrek maar eventueel ook het feit dat je precies weet waar jouw kracht in zit en daar alle tijd naartoe gaat.

Ik weet als geen ander dat er als startende ondernemer 3000 dingen zijn die je moet regelen, maar zelfs nu ik zelf al 10 jaar ondernemer ben zijn er nog steeds dingen waar ik niet aan toegekomen ben. Dat heeft niet te maken met laksheid of het feit dat ik het niet belangrijk zou vinden. Dit heeft te maken met het feit dat ik niet alles zelf kan doen. Tijdens mijn carriรจre als ondernemer heb ik van alles zelf uitgezocht, waardoor ik inmiddels op bepaalde vlakken uitblink. Echter betekent dit niet dat ik geen taken uitbesteed.. ik ben namelijk geen expert in alles, dat is ook gewoonweg onmogelijk.

In de afgelopen 10 jaar is online marketing enorm toegenomen en kun je hier als ondernemer niet meer omheen. Een aantal jaar geleden had nog niemand van de online platforms gehoord, maar tegenwoordig is het wel ontzettend belangrijk om hier gebruik van te maken als ondernemer om jezelf op de kaart te zetten.

Je kunt fantastisch zijn in jouw vak en precies weten hoe het moet, maar
wellicht vind je het lastig om te bepalen hoe jij jezelf als ondernemer en jouw bedrijf online neer kunt zetten. Kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Via onze Personal Branding Days helpen we je graag met jouw perfecte Personal branding fotoshoot.

Wanneer ben jij de perfecte match voor ons concept?
Je wilt Gร‰ร‰N standaard fotoshoot, maar een ALL-IN concept dat jou volledig alles uit handen neemt zodat jij je volledig kunt focussen op dat waar jij het beste in bent, het runnen van jouw business.

Wat verzorgen wij voor jou?
Ruim voordat we elkaar zien bij de Personal branding fotoshoot maken we al kennis met elkaar door middel van een zoomcall van ongeveer 30 minuten. In deze tijd bespreken wij jouw wensen: hoe zie jij jezelf als ondernemer, wat wil je uitstralen en wat is het doel van de shoot? Wat is je visie & je missie.

Aan de hand van dit gesprek zullen Reny (visagist) en ikzelf aan de slag gaan met moodboards en zorgen we dat het hele concept staat + perfect aansluit op jouw bedrijf. We maken vooraf 3 verschillende moodboards zodat jij een goed beeld hebt van wat jij kunt verwachten.

Jou volledig ontzorgen is precies wat wij samen met het team tijdens een personal branding day doen! We zetten jou in je kracht, halen het beste in jou naar boven en leggen dit uiteraard vast op camera.

De dag bestaat uit het verzorgen van het gehele concept.
De visagie en haarstyling wordt volledig voor je verzorgd waardoor je niet eens mascara hoeft op te doen voor je naar ons toe komt en je hoeft geen tijd vrij te maken om vooraf de kapper te bezoeken ๐Ÿ˜‰

Ook zullen er tussen de fotoโ€™s door meerdere touch ups plaatsvinden van je hair & make-up (mocht dit nodig zijn) zodat je altijd op je mooist op de foto staat.

Wij zorgen ook voor de styling en zal er een uitgebreide garderobe aanwezig zijn op leenbasis die perfect aansluit bij je branding kleuren en persoonlijke stijl, zodat jij verschillende outfits voor de fotoshoot kunt kiezen, waar jij het meest in straalt. De styling wordt afgestemd op je branding en je er wordt gekeken naar wat het beste past bij jouw huidtype en figuur.

We zorgen dat er genoeg props aanwezig zijn die jouw fotoโ€™s versterken en het plaatje compleet maakt.

Natuurlijk is het een toffe maar ook intensieve dag dus wij zorgen voor heerlijke tussendoortjes en drankjes รฉn hebben we samen met iedereen die deel uitmaakt van de dag ook een heerlijke lunch op het programma staan.

Wanneer is Personal Branding Days geschikt voor jou?

  • Je wilt meer online zichtbaarheid met persoonlijke fotoโ€™s
  • Je wilt jouw online branding flink gaan aanpakken
  • Je wilt snel kunnen kiezen uit een mooie reeks fotoโ€™s van jezelf
  • Je wilt een professionele uitstraling
  • Je wilt dat klanten naar JOU toekomen in plaats van andersom
  • Je wilt je tijd besteden aan dingen waar JIJ goed in bent en niet aan het eindeloos scrollen naar een goede foto van jezelf!
  • Je heb geen zin of tijd om alles zelf uit te zoeken of organiseren

Na de Business Shoot zal de fotograaf alle fotoโ€™s bekijken en de onbewerkte fotoโ€™s jouw kant uit sturen. Jij mag dan zelf kiezen welke fotoโ€™s jij het mooiste vindt en vervolgens gaat ze aan de slag met het bewerken van 40 fotoโ€™s speciaal voor jou. Mocht je nu meer fotoโ€™s willen ontvangen, dan heb je ook de mogelijkheid om tegen een meerprijs deze uit te kiezen.

Aan het eind van de dag ontvang een goed gevulde goodiebag, een style guide die jou in de toekomst nog veel kan helpen bij het maken van jouw persoonlijke kleding keuzes en ontvang je nog twee verschillende e-books met tips en tricks over algemene voorwaarden en tips voor je btw aangifte!

Al deze aspecten zijn onmisbaar voor een business babe en wij hebben deze speciaal voor jou in een uniek jasje gestoken.

Are you in?!

Liefs Val

Loading...
× Kan ik je helpen?