Eerste beauty blog!

Hoi allemaal! Zo leuk dit! De eerste beautyblog op dit fantastische platform is een feit! Hierin geef ik jullie graag een kijkje achter de schermen bij onze personal branding days. Allereerst ben ik zo trots op wat we nu al hebben neergezet als team, en letterlijk onze krachten samen hebben gebundeld en dit hebben gelanceerd. We hebben nu een aantal succesvolle branding days afgerond en al hele te gekke vrouwelijke ondernemers mogen ontmoeten! En wat een energie ik er ook zelf van krijg is ongelooflijk!

Als creatieveling heb ik het altijd interessant gevonden om op een kunstige manier anderen te inspireren. Dit kan ik helemaal toepassen en laten groeien in dit toffe concept! Nu is mijn doel om andere ondernemende vrouwen te inspireren, zich op hun mooist te laten voelen gekoppeld met hun nieuwe of bestaande business. Vooral hoe ze zichzelf nog succesvoller kunnen profileren en hun imago kunnen versterken door beauty tips & kennis uit mijn vakgebied te delen met anderen vrouwen vind ik echt het allerleukst! Iedereen heeft natuurlijk een persoonlijke visie, en daarom leg ik altijd de keuze bij de ondernemers welke tips ze meenemen en welke technieken voor hun personal brand van toepassing is.

Ik werk graag erg transparant en naturel, dat het echt voelt als een mooie frisse tweede huid in plaats van een masker. Het moet altijd voelen als jezelf maar dan nog net iets stralender & frisser. Ook maak ik voor elke ondernemer een persoonlijk beauty board met inspiratie en wat voor haar & makeup look bij jou kleuren en je business perfect gaan passen! Mijn taak om jou kennis te laten maken met professionele technieken & tips over huidverzorging, makeup & haar! En nog belangrijker: jou comfortabel & krachtig te laten voelen in mijn stoel voor zoโ€™n geweldig all-in branding shoot! U always see the feels & vibes in the results! <3

Enjoy your powerful week!

Liefs, Reny

Fotograaf: Ellen Hansen
Muah: Looks like Reny
Styling : She Clothes
Concept: Peronal Branding Days

Loading...
× Kan ik je helpen?