In een eerder blog heb ik al uitleg gegeven hoe het Personal Branding concept werkt: van de ondersteuning tijdens de  strategische videocall, de dag zelf en uiteraard de extra’s die je mee naar huis krijgt zodat je zelf later ook met alle tips aan de slag kunt gaan.


Er is nog veel vraag naar hoe een dag met ons hele team eraan toe gaat, dus het leek me leuk om dit verder uit te leggen.

Op de dag zelf meeten we op een prachtige locatie: dit is de locatie waar we zowel binnen als buiten prachtige foto’s kunnen vastleggen. Het leuke van de afwisseling met binnen/buiten zorgt ervoor dat je verschillende foto’s en sferen krijgt, maar door het gebruik van dezelfde visagie en fotograaf die de foto’s maakt, creëert het alsnog eenheid.

Die eenheid zorgt ervoor dat wanneer je jouw personal branding foto’s deelt, dit altijd herkenbaar is omdat de gehele styling wordt afgestemd op jouw branding kleuren en die visie en missie van jouw bedrijf.

Vanaf het moment dat je binnenkomt is ons hele team al aanwezig om jou – en eventuele andere vrouwelijke ondernemers die er zijn voor de shoot – te verzorgen.

Reny verzorgt de visagie. Haar doel is echt om andere ondernemende vrouwen te inspireren en andere vrouwen op hun mooist te laten voelen. Zij wil ervoor zorgen dat ondernemers zichzelf nog succesvoller kunnen profileren en hun imago kunnen versterken door middel van het delen van tips en tricks.

Reny zorgt niet alleen dat jij volledig in de watten wordt gelegd aan het begin van de dag, ook staat ze de hele dag stand by om kleine touch ups te doen en ervoor te zorgen dat jij op je mooist voor de camera verschijnt. But that’s not all: ze geeft ook  een beauty workshop van 45 minuten hierin deelt de alle ins & outs over de producten, technieken en geeft je superhandige tips mee die je de rest van je leven nog kunt blijven gebruiken.


Reny zegt zelf over haar werk: “Ik werk graag erg transparant en naturel, dat het echt voelt als een mooie frisse tweede huid in plaats van een masker. Het moet altijd voelen als jezelf maar dan nog net iets stralender & frisser.”

Ikzelf heb naar aanleiding van ons eerdere video contact een moodboard samengesteld en allerlei verschillende setjes kleding uitgekozen waarvan ik zéker weet dat dit aansluit bij wat jij wil uitstralen.

Ik geef uitleg over waarom ik bepaalde items heb gekozen voor jou, geef aan wat de materialen en kleuren voor je doen. Tijdens de doorpas geeft ik je tips & tricks voor je body type en een aantal styling tips die je dagelijks  kunt gebruiken op het moment dat jij je ’s ochtends klaar maakt voor de dag.
Van alle items die ik voor je heb uitgekozen: kies jij zelf 5 setjes die je graag wil dragen tijdens de shoot, waar jij je het fijnste bij voelt. Na de personal branding day ontvang jij een persoonlijk style plan waarin alle tips & tricks voor je staan uitgeschreven.

De fotograaf zorgt ervoor dat ze jou op je gemak stelt. We willen geen vreselijk geposeerde plaatjes, maar we willen vooral jouw kracht op beeld hebben. Hier zorgen we voor, door jou zo comfortabel mogelijk te laten voelen. Tijdens het shooten zal de fotograaf gezellig met je kletsen, waardoor je al snel vergeet dat er foto’s worden genomen en wordt er een heerlijk feel good playlist aangezet.

De onbewerkte foto’s worden naar je toe gestuurd via een online fotogalerij, hier kies je zelf je 40 favoriete foto’s. Na akkoord van je definitieve selectie gaat de fotograaf aan de slag met het bewerken en ontvang jij je personal branding foto’s binnen 14 dagen.

 

Je hebt genoeg content om de komende maanden jouw bedrijf zichtbaar je maken. Een goede branding is onmisbaar voor je bedrijf. Als ondernemer kun je deze Personal branding foto’s gebruiken voor je website, social media en eventueel je werkboek.

Naast dat het een ontzettend toffe dag is, ga je met een mooie ervaring rijker naar huis. Alle tips en tricks kun je blijven toepassen in het dagelijks leven en in je (online) business. Je kunt nog weken met plezier gebruik maken van alle mooie foto’s én je krijgt een (extreem goed gevulde) goodiebag mee naar huis!

Show them what youv’e got!

Liefs,
Val

Loading...
× Kan ik je helpen?