Niets is zo pakkend als een sterke video!

In een paar seconden wordt direct duidelijk waar jij voor staat

Je hebt je visie en missie van je business helder en weet onwijs goed waar jij je klanten mee kunt helpen, maar je mist net de visuele vertaling hiervan in sterke beelden. Door de energie in je video kun jij je direct op de juiste manier positioneren. Video zorgt voor authenticiteit en verbinding met je doelgroep.

QUA MARKETING IS ER NIETS ZO PAKKEND ALS EEN STERKE VIDEO!

Jouw klant wil samenwerken met een authentiek persoon waarbij ze oprecht de verbinding voelt. Ze gaat niet aan van uitgemolken strategieรซn maar wilt zich gehoord en begrepen voelen.

Hoe zorg je nu voor:

  • Authentieke beelden
  • Onweerstaanbare beelden met een pakkende boodschap
  • Kwalitatieve beelden zonder dat je hier uren mee bezig bent
  • De juiste energie en emotie in jou videoโ€™s

Thatโ€™s where i come in ๐Ÿ™‚

Zeg maar dag tegen alle reels struggles en start met onweerstaanbare beelden waarmee je on top of mind komt bij je doelgroep en jij je op een authentieke en energieke manier kunt positioneren. Tijdens deze Styled Video Shoot gaan we ervoor zorgen dat we jouw expertise vertalen in beeld en dat in een paar seconden direct duidelijk wordt waar jij voor staat. Na deze video shoot heb jij een fantastische beeldbank die perfect aansluit op je brandstory.

JIJ Focust je op jouw Business, ik Focus me op jouw Videoshoot.

Wat is een Styled Video Shoot? En hoe ziet dit eruit?

Op basis van een uitgebreide vragenlijst en een strategisch 1 -op- 1 gesprek via zoom ga ik aan de slag met het creรซren van een draaiboek voor jouw videoshoot. Ik regel alles wat er nodig is om jouw visie tot leven te brengen! Denk hierbij aan het schrijven van het draaiboek, het verzorgen van je outfits en het regelen van de locatie. Op de dag zelf wordt jouw haar en make-up verzorgd door onze ervaren visagiste Reny.

In het kort: tijdens een styled video shoot neem ik jou รกl het werk uit handen en vertalen we je waarde naar onweerstaanbare videoโ€™s.

Wat levert het jou op?

Heel veel tijd! In 4 uur heb je voor het komende halfjaar sterke video content zonder dat jij er nog naar om hoeft te kijken. Geen struggles met zelf opnemen, audio die net niet goed is en geen stress m.b.t. ondertiteling en andere nabewerking.

Je positionering stijgt naar de next level. De video’s zijn authentiek en van hoogwaardige kwaliteit. De boodschap is krachtig en de echte jij wordt zichtbaar, hierdoor zal een samenwerking matchen en stijgt jouw waarde als expert.

Variabele content die zorgt voor conversie. Door vooraf goed de strategie en het doel helder te hebben van jouw boodschap, zorgen we niet enkel en alleen voor โ€œmooieโ€™โ€™ video’s, maar voor video’s met een onweerstaanbare boodschap. We schrappen al jouw blinde vlekken omdat jij precies weet wat je doet. En we vertalen je visie naar interessante video content die voor elke leek begrijpbaar is.

Wat je kunt verwachten van een Styled Video Shoot

Nadat je een tijdslot hebt geboekt, ontvang je een digitale vragenlijst per mail. Na het invullen van deze vragenlijst plannen we een strategisch gesprek in. Tijdens onze strategische zoomcall van +/- een uur bespreken we de details en het doel van jouw video shoot. Als reflector voel ik jou precies aan en na onze strategische sessie ga ik aan de slag met de voorbereiding van jouw video shoot: ik verwerk al jouw wensen die wij hebben besproken tijdens onze strategische sessie op maat in een visueel draaiboek van maar liefst 20 paginaโ€™s. Hierin vind je alle info van jouw styled video shoot zoals een shotlist en de markt waarin jij je positioneert. Hierdoor heb je een volledig overzicht van jouw styled video shoot. Natuurlijk heb jij de mogelijkheid om feedback te geven en pas ik jouw wensen aan indien nodig ๐Ÿ™‚

Op deze dag hangen er verschillende outfits voor je klaar, afgestemd op je branding en persoonlijke voorkeuren. JIJ mag kiezen in welke outfits jij op de foto gaat. Mocht je een item in je kast hebben die je heel graag wil dragen is dat geen probleem, geeft het aan, dan zorg ik dat dit wordt verwerkt in de styling.

Bad hair dayโ€ฆย  Weโ€™ve got you.
Tijdens deze styled video shoot zorgt Reny ervoor dat jouw haar en make-up tot in de puntjes worden verzorgd, waarbij jouw wensen vooraf worden besproken. Reny is al 7 jaar een ervaren visagist en heeft al duizenden vrouwen verzorgd van fantastische make-up looks. Op deze dag zal Reny jou persoonlijk advies geven m.b.t. een prachtige huidverzorging en zal ze persoonlijke make-up en hair tips geven en haar kennis en technieken met je delen, zodat jij hiermee thuis ook aan de slag kunt.

Tot slot als jij er f*cking fabulous gestyled uitziet zal onze videograaf (Natalja) zorgen voor onweerstaanbare beelden en zal Valerie het interview leiden. Je hoeft geen camera ervaring te hebben, want ons team begeleidt jou en weet precies hoe jij volledig als jezelf wordt vastgelegd. Als team zorgen wij ervoor dat jij je mega comfortabel voelt en hierdoor ontstaan er authentieke beelden waardoor je beeldbank de WOW-factor zal bevatten.

Vanaf onze call tot aan de styled video shoot kun jij met al jouw vragen bij mij terecht. We gaan voor multi inzetbare beelden zoals besproken tijdens onze strategische zoom call. We leggen de visuele fundering van je bedrijf vast in onweerstaanbare beelden die jouw expertstatus versterken. Naast videoโ€™s nemen we ook de tijd om een aantal killer fotoโ€™s te schieten die jouw beeldbank compleet maken.

Ik zorg ervoor dat het gewenste resultaat wordt behaald en dat jouw beeldbank de wow-factor heeft waar je nog heel lang van kan blijven genieten!

WIE VERZORGD JOUW STYLED VIDEOSHOOT?

Ik ben Valerie en heb een grote passie voor coaching en branding. Met meer dan 15 jaar ervaring als ondernemer help ik ondernemende vrouwen in hun kracht te laten staan, door ze te zien zoals ze zijn – ongefilterd en echt. Als ondernemer weet ik dat je soms handen tekort komt en dat er zaken zijn waar jij je liever NIET mee bezig houdt. Daar kom ik om de hoek kijken: ik ontzorg jou volledig. Ik luister goed naar je wensen en denk aan alle details. Als reflector voel ik precies aan wat jij nodig hebt. Trust me, ik zal je verbazen en aan dingen denken waar je zelf nooit bij stil zal staan.

Wat onze styled video shoots anders maakt, is dat ik alles voor je uit handen neem. Ik bied een compleet verzorgde styled video shoot aan – van begin tot eind. Ik bedenk het concept van de shoot voor je (inclusief draaiboek en shotlist) en regel alles rondom kleding, visagie en locatie. Itโ€™s all-inclusive!

What’s in:

โœ…ย  Uitgebreide strategie call van 45 minuten
โœ…ย  Uitgewerkt draaiboek incl shotlist, met alle ins en outs van jouw video shoot
โœ…ย  4 uur filmen op locatie
โœ…ย  Outfits op maat op leenbasis
โœ…ย  Moodboard van make-up en hair
โœ…ย  Make-up & hair styling op de dag zelf door Reny
โœ…ย  Locatie incl. locatie styling
โœ…ย  +/- 16 Interview videos van 15 tot 60 seconden
โœ…ย  +/- 8 Sfeer video’s
โœ…ย  25 fotoโ€™s
โœ…ย  Hapje en drankje

 

INVESTERING โ‚ฌ2497 excl. btw

Of 4 termijnen van โ‚ฌ647 excl. btw

Betaling in 4 termijnen

Betaling in 1 keer

Op de dag zelf:

Alles staat klaar als jij aankomt op locatie. Alle outfits zullen voor jou gestoomd en gesorteerd klaar hangen in de kleedkamer. Samen met Valerie doorloop je de outfits, pas je de kleding door en bepalen jullie samen definitief de outfits waarmee je op beeld verschijnt. Reny zal hierna met je make-up en hairstyling aan de slag gaan onder het genot van een heerlijk hapje en drankje. Valerie en Natalja zorgen ervoor dat de verschillende settings gestyled zijn en dat alles klaarstaat. Reny is tijdens de shoot aanwezig en kijkt mee zodat jouw haar en make-up de gehele shoot on point zit!

Deze dag is gevuld met veel fun, waardevolle gesprekken en is echt een verrijking voor elke ondernemer.

Je draaiboek met shotlist is de rode draad van de 4 uur waarin wij jou op beeld vastleggen.

Met deze styled video shoot tillen we jouw content naar de next level.

Good to know:

  • De styled shoot neemt ongeveer 4 uur tijd in beslag.
  • Wij maken onwijs veel leuke backstage content die jij ook mag gebruiken.

FAQ

Q: Hoeveel tijd neemt de styled video shoot in beslag?

A: 3 Weken voor de styled video shoot plannen we een strategische sessie die +/- 1 uur duurt. Op de dag zelf zijn we 4 uur bezig met filmen en fotograferen.

Q: Waar vind de styled video shoot plaats?

A: De locaties zijn variabel en zijn vooraf vastgesteld. Per beschikbare datum staat duidelijk de locatie vermeld. Jij hebt de keuze om een locatie te kiezen die het beste past bij jou. Twijfel je? Stuur me een DM of e-mail dan denk ik graag met je mee.

Q: Voor wie is de styled video shoot?

A: Voor elke vrouwelijke ondernemer die haar bedrijf op een persoonlijke manier zichtbaar wilt maken. Jij bent op zoek naar een authentieke beeldbank met de WOW-Factor om jouw brandstory te vertalen in sterke videobeelden waarmee jij je onderscheidt. Je vindt het fijn dat je een artdirector tot je beschikking hebt die werkelijk aan alles denkt en je van begin tot eind volledig wordt ontzorgd.

Q: Ik heb geen standaard figuur. Is deze styled video shoot dan ook geschikt voor mij?

A: Elk figuur is uniek, met de juiste kleding is elk figuur goed te stijlen ๐Ÿ™Œ๐Ÿป Dus het antwoord is: ja deze styled video shoot is zeker ook geschikt voor jou! Onze stylist helpt vrouwen in alle maten en vormen en weet precies wat past bij jou.

Q: Moet ik voor deze styled video shoot allemaal nieuwe kleding kopen?

A: Nope, de styling wordt op maat geleverd en de outfits zijn op leenbasis. Je hoeft enkel schoenen mee te nemen en het juiste ondergoed. Vooraf adviseren we welk ondergoed geschikt is en zal Valerie in overleg samen met jou bepalen welke schoenen je mee kan nemen.

Q: Wat als ik het draaiboek of de styling anders wil dan het eerste voorstel?

A: Tijdens de conceptontwikkeling heb jij de ruimte om feedback te geven. Je hebt tot 2 keer toe de mogelijkheid om het concept aan te passen. Via Insta DM houden we nauw contact en geef ik updates om zeker te zijn dat het draaiboek on point is!

Q: Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

A: Yesss, het is mogelijk om in maximaal vier termijnen te betalen ๐Ÿ˜๐Ÿค
Je kan dus al een styled video shoot boeken vanaf slechts โ‚ฌ647!

Q: Is deze styled video shoot zakelijk aftrekbaar?

A: Yess, de BTW is aftrekbaar als je ondernemer bent, daarnaast is dit ook een investering voor je bedrijf.

Loading...
× Kan ik je helpen?