Wat is een Styled Shoot eigenlijk? Dat zal ik je vertellen. 

Een styled shoot is een compleet verzorgde fotoshoot voor jou als ondernemer. Je hebt je visie en missie van je business helder, maar je mist net de visuele vertaling hiervan in je content. Met de Styled Shoot gaan we ervoor zorgen dat jouw foto’s matchen met jou en je bedrijf. We creëren samen een fantastische beeldbank die de wow-factor bevat en perfect aansluit op je brandstory. 

Maar hoe ziet dit eruit?

Ik verzorg niet alleen de styling, maar ik bedenk ook het hele concept van jouw fotoshoot en zorg ervoor dat ik op basis van een uitgebreide vragenlijst en strategie gesprek aan de slag ga  met het creëren van een overkoepelend creatief concept van jouw fotoshoot. Wanneer dit akkoord is, regel ik alles wat er nodig is om jouw visie tot leven te brengen! Denk hierbij aan het verzorgen van de outfits en het regelen van de props & locatie styling. Voordat jij op de foto gaat, worden jouw haar en make-up gedaan door onze ervaren visagiste Reny. 

In het kort: tijdens een styled shoot neem ik ál het werk uit handen, en hoef jij alleen maar te genieten!

JIJ Focust je op jouw Business, ik Focus me op jouw fotoshoot.

WIE VERZORGD JOUW STYLED SHOOT?

Ik ben Valerie en heb een grote passie voor styling. Met meer dan 15 jaar ervaring in de mode branche heb ik al duizenden vrouwen geholpen met het vinden van hun eigen stijl.  Ik help ondernemende vrouwen in hun kracht te laten staan, door ze te zien zoals ze zijn – ongefilterd en echt, zodat jij van binnenuit echt kunnen gaan stralen. Als ondernemer weet ik dat je soms handen tekort komt en dat er zaken zijn waar jij je liever NIET mee bezig houd. Daar kom ik om de hoek kijken: ik ontzorg jou volledig. Ik luister goed naar je wensen en denk aan alle details. Als reflector voel ik precies aan wat jij nodig hebt. Trust me, ik zal je verbazen en aan dingen denken waar je zelf nooit bij stil zal staan.

Wat de styled shoots van Personal Branding Agency anders maakt,

is dat ik alles voor je uit handen neem. Ik bied een compleet verzorgde styled shoot aan – van begin tot eind. Ik bedenk het concept van de shoot voor je (inclusief moodboards en brandbook ) en we regelen alles van kleding, visagie, locatie tot aan props voor op de dag zelf. It’s all-inclusive! 

Op deze dag hangen er verschillende outfits voor je klaar, afgestemd op je branding en persoonlijke voorkeuren. JIJ mag kiezen in welke 4 outfits jij op de foto gaat. Mocht je een item in je kast hebben die je heel graag wil dragen is dat geen probleem, geeft het aan, dan zorg ik dat dit wordt verwerkt in de styling. 

Bad hair day…  We’ve got you. 

Tijdens deze styled shoot zorgt Reny ervoor dat jouw haar en make-up tot in de puntjes worden verzorgd, waarbij jouw wensen vooraf worden besproken. 

Reny is al 7 jaar een ervaren visagist en heeft al duizenden vrouwen verzorgd van een fantastische make-up looks. Ze werkt voor merken zoals…  Op deze dag zal Reny jouw persoonlijk advies geven mbt een prachtige huidverzorging en zal ze persoonlijke make-up en hair tips geven en haar kennis en technieken met je delen, zodat jij hiermee thuis aan de slag kan.

Tot slot als jij er f*cking fabulous gestyled uitziet zal onze fotograaf (Natalja of Quirine, die samen 7 jaar aan ervaring hebben) met jou aan de slag gaan en jou vastleggen zoals je bent. Je hoeft geen camera ervaring te hebben, want onze fotograaf begeleidt jou met poseren en weet precies hoe jij volledig als jezelf wordt vastgelegd. Als team zorgen wij ervoor dat jij mega comfortabel voelt en hierdoor ontstaan er authentieke beelden waardoor je beeldbank zal de WOW-factor zal bevatten.

Wat je kunt verwachten van een styled branding fotoshoot?

Nadat je een tijdslot hebt geboekt, ontvang je een digitale vragenlijst die je per mail ontvangt. Na het invullen van deze vragenlijst plannen we een strategisch gesprek in. Tijdens onze strategische video call van +/- een uur bespreken we de details en het doel van jouw fotoshoot. Als reflector voel ik jou precies aan en na onze strategische sessie ga ik aan de slag met de voorbereiding van jouw fotoshoot: ik verwerk al jouw wensen die wij hebben besproken tijdens onze strategische sessie op maat uit in een visueel brandbook van maar liefst 20 pagina’s. Hierin vind je alle info van jouw styled shoot zoals een shotlist, kleuradvies en een moodboard per setting. Hierdoor heb jij een volledig overzicht van jouw volledige styled shoot. Natuurlijk heb jij de mogelijkheid om feedback te geven en pas ik jouw wensen aan indien nodig 🙂

Ik ga voor jou op zoek naar passende props en outfits die jouw persoonlijkheid en brandstory versterken. Vanaf onze call tot aan de styled shoot kun jij met al jouw vragen bij mij terecht. We gaan voor multi inzetbare beelden zoals besproken in het brandbook. We leggen de visuele fundering van je bedrijf vast die jouw expertstatus versterkt. Deze persoonlijke foto’s gaan er voor zorgen dat jij fantastische en multi-inzetbare beelden hebt voor je website, cursus, werkboek, e-book of social media kanalen waarmee je maanden vooruit kunt.

Ik zorg ervoor dat het gewenste resultaat wordt behaald en dat jouw beeldbank de wow-factor heeft waar je nog heel lang van kan blijven genieten! Zowel de outfits als de styling wordt verzorgd, zonder dat jij daarvoor iets hoeft te regelen! I got you girl.

29 September

MAASTRICHT

7  November
BAARLE NASSAU

What’s in:

 Uitgebreide strategie call van 45 minuten
 Inspiratie brandbook & shotlist
 Inspiratie moodboard Make-up en hair
 2 uur fotografie Binnen & Buiten
 Styling en kleuradvies op maat
Outfits op leenbasis
 Make-up & hair styling
 Props
 Locatie
 65 bewerkte foto’s
 3 sfeer video’s van werkprocessen van 5 tot 15 sec
✅  2 Headshot video’s van 5 tot 10 sec
 Hapje en drankje

Bonus
E-book Algemene voorwaarden
E-book BTW tips

INVESTERING €1497 excl. btw

Of 4 termijnen van €387 excl. btw

Boek hier jouw datum en tijdslot en betaal in 4 termijnen

Wissen

Betaling in 4 termijnen

Boek hier jouw datum en tijdslot en betaal in één keer

Betaling in 1 keer

Op de dag zelf:

Alles staat klaar als jij aankomt op locatie. Alle outfits zullen voor jouw gestoomd en gesorteerd klaar hangen in de kleedkamer. Samen met Valerie doorloop je de outfits, pas je de kleding door en bepalen jullie samen definitief de 4 outfits waarmee je op de foto gaat. Reny zal hierna met je make-up en hairstyling aan de slag gaan onder het genot van een heerlijk hapje en drankje. Valerie zal ervoor zorgen dat de verschillende settings en de juiste props klaarliggen en passen bij jouw brandstory. Hierdoor heeft de fotograaf alle tijd en ruimte om jouw mooiste jij vast te leggen op camera. Reny is tijdens de shoot aanwezig en kijkt mee zodat jouw haar en make-up de gehele shoot on point zit! 

Op de achtergrond draait een heerlijk muziekje en geloof me, deze dag is gevuld met veel fun, waardevolle tips en is echt een feestje voor elke ondernemer. 

Je brandbook met shotlist is de rode draad van de 2 uur waarin wij jou in 4 settings fotograferen precies zoals jij bent. 

Deze styled shoot shoot draait echt om wie JIJ bent.  

Are you ready to shine?!

Wat andere vrouwen zeggen:

Wat andere vrouwen zeggen:

Wat andere vrouwen zeggen:

Wat andere vrouwen zeggen:

Wat andere vrouwen zeggen:

Wat andere vrouwen zeggen:

Good to know:

  • De styled shoot neemt ongeveer 3 uur tijd in beslag.

  • Mocht je een aanpassing willen mbt onze basis foto bewerking, maak dit dan bespreekbaar, dan kijken wij of we dat kunnen toepassen.

  • Wij maken onwijs veel leuke backstage content die jij ook mag gebruiken.

FAQ

Q: Hoeveel tijd neemt de styled shoot in beslag?

A: 3 Weken voor de styled shoot plannen we een strategische sessie in die +/- 1 uur duurt. Op de dag zelf zijn we 3 uur bezig met fotograferen.

Q: Waar vind de styled shoot plaats?

A: De locaties zijn variabel en zijn vooraf vastgesteld. Per beschikbare datum staat duidelijk de locatie vermeld. Jij hebt de keuze om een locatie te kiezen die het beste past bij jou. Twijfel je? Stuur me een DM of e-mail dan denk ik graag met je mee.

Q: Voor wie is de styled shoot?

A: Voor elke vrouwelijke ondernemer die haar bedrijf op een persoonlijke manier zichtbaar wilt maken. Jij bent op zoek naar een authentieke beeldbank met de WOW-Factor om jouw brandstory te vertalen en vindt het fijn dat je een artdirector tot je beschikking hebt die werkelijk aan alles denkt. Van het begin tot het einde word je volledig ontzorgd.

Q: Ik heb geen standaard figuur. Is deze styled shoot dan ook geschikt voor mij?

A: Elk figuur is uniek, met de juiste kleding is elk figuur goed te stijlen 🙌🏻 Dus het antwoord is: ja deze styled shoot is zeker geschikt voor jou! Wij helpen vrouwen in alle maten en vormen.

Q: Moet ik voor deze styled allemaal nieuwe kleding kopen?

A: Nope, de styling wordt op maat geleverd en de outfits zijn op leenbasis. Je hoeft enkel schoenen mee te nemen en het juiste ondergoed. Vooraf adviseren we welk ondergoed geschikt is en zal Valerie in overleg samen met jou bepalen welke schoenen je mee kan nemen.

Q: Wat als ik het concept of de styling anders wil dan het eerste voorstel?

A: Tijdens de conceptontwikkeling heb jij de ruimte om feedback te geven. Je hebt tot 2 keer toe de mogelijkheid om het concept aan te passen. Via insta DM houden we nauw content en geef ik updates om zeker te zijn dat het concept on point is!

Q: Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

A: Yesss, het is mogelijk om in maximaal vier termijnen te betalen 😁🤍 Je kan dus al beginnen vanaf slechts €287!

Q: Is deze styled shoot zakelijk aftrekbaar?

A: Yess, de BTW is aftrekbaar als je ondernemer bent, daarnaast is dit ook een investering voor je bedrijf.

Loading...
× Kan ik je helpen?