Het life changing programma voor jouw omzetverdubbeling waarbij je echte vrijheid gaat ervaren.

Je weet dat een succesvol bedrijf voor je is weggelegd en je bezit een bulk aan kennis en expertise. Nu is het tijd om grip te krijgen op je bedrijf zodat je je omzetten kunt verdubbelen en echte vrijheid gaat ervaren.

Je bent er klaar mee om elke dag een volle agenda te hebben zonder dat je dit terugziet in je omzet. Je weet dat er zoveel meer in je zit maar weet niet waar te beginnen. Je bent niet vies van hard werken om het resultaat te behalen waar je naar verlangt maar dit wil je wel met structuur en de juiste balans. Dus ben je klaar om efficiënter te werken en alles uit je bedrijf halen om echte vrijheid te ontdekken? Blijf je zo doorgaan? Stel je eens voor waar je staat over 4 maanden als je vanaf nu in de no bullshit mentaliteit stapt?

kledingstyliste


Jij weet ook dat er veel meer in je zit dan je momenteel waarmaakt, toch? 

And there is no way in hell you are giving up! 

Maar…. wat doe je dan wel?

Maak kennis met de No Bullshit Methode. We gaan geen tijd meer verspillen aan nog meer kennis vergaren. Jouw goud ligt in het DOEN. In minder tijd ga je meer doen en dus meer bereiken. Zodat jij alles kunt  bereiken wat je wilt. Dit is een investering voor het leven. Praktische tools voor een transformatie die verder gaat dan losse to-do’s en tips.  Hoe fijn zou het zijn als je én een geweldige business draait én er kan zijn voor jouw familie/vrienden én je ook nog eens al jouw dromen waar kunt maken. Klinkt te goed om waar te zijn? Niet met de No Bullshit Methode

Ik heb een exclusief 1:1 NO BULLSHIT coaching traject ontwikkeld waarbij ik jou 4 maanden lang 1 -op- 1 ga begeleiden om jou en je bedrijf te laten groeien. Ik kijk naar ALLES wat jij als ondernemer én in jouw onderneming nodig hebt om naar een nieuw niveau te stijgen.

Time to step up your game girl!“Achter je liggen je lessen, voor je liggen de kansen.

kledingstyliste

In het No bullshit traject gaan we voor:

  • Het verdubbelen van je omzet of meer. We creëren jouw persoonlijke roadmap en kiezen om stappen te zetten die echt impact maken en waardoor je bedrijf gaat groeien
  • We maken een helder plan dat je richting geeft voor het komende jaar, zodat je precies weet wat je gaat doen om je doelen te halen en echte vrijheid ontdekt. 
  • Ik motiveer je en ben je sparringpartner. Zodra je vastloopt kun je direct vragen stellen zodat je meteen verder kunt.
    We maken een helder plan zodat je de weg naar echte vrijheid ontdekt.

  • Gedragsverandering en een no bullshitmentaliteit. Ik daag je uit om groots te denken en bold moves te maken. Je gaat dingen doen waarvan jij niet wist dat jij ze in je had maar hierdoor groeien als ondernemer en mens.

  • Heb jij een onweerstaanbaar aanbod dat je wilt bespringen en moeiteloos  gaat verkopen! Omdat helder is waar je voor staat, heb jij een en duidelijke planning en een concreet aanbod waar jezelf 100% achter staat. Hierdoor ga jij verkopen vanuit passie en de juiste energie. Ik leer je duidelijk communiceren bij het maken van video s en het schrijven van teksten die perfect aansluiten bij jou en je product.

  • Binnen 4 maanden ontstaat er structuur, focus wat rust en overzicht en plezier oplevert. Ik ben je coach, je sparring partner en stok achter de deur die je 4 maanden lang uitdaagt en die dagelijks kunt bereiken – zodat je eindelijk niet alles meer alleen hoeft uit te zoeken en kan vertrouwen op een expert die al 14 jaar lang ondernemer. De intensieve persoonlijke begeleiding , is wat dit 1:1 business uniek maakt.

 

Je plan werk niet, als jij ook niet werkt

kledingstyliste

DIT IS VOOR JOU ALS:

Je bedrijf staat, maar je wil je omzet verdubbelen

✅ Je ambitieus ben en wil van hard werken naar slim werken zodat je echte vrijheid ontdekt

✅ Je echt impact wilt maken met je bedrijf en een passief inkomen genereren maar weet niet hoe.

✅ Je focus en structuur wil in je bedrijf om meer rust te ervaren 

Maar….

❌ Je mist focus een een plan van aanpak die zorgen voor groei

❌ Je ziet door de bomen het bos niet meer waardoor je ondernemen als een rat race voelt

❌ Je snap dat jij de oorzaak bent van het huidige resultaat en staat open voor gedragsverandering

❌ Je hebt geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling, trajecten gevolgd maar het lukt je niet om te implementeren 

❌ Je verlies jezelf in perfectioneren waardoor je niet in actie komt

Resultaten van vrouwen die je voor gingen:

Hee Val, wil toch nog even zeggen dat ik zo blij ben met onze coaching calls! Ook net weer heb je me laten inzien dat ik veel meer mijn focus mag verleggen op de belangrijke zaken in plaats van alle mini zaken te perfectioneren. Dat is echt al jarennnn mijn valkuil!!! En het is super fijn dat jij er nu bent om mij uit te dagen om dit om te buigen naar actie actie actie!!! Ik heb nu gewoon weer zin om AAN mijn bedrijf te werken en ik kijk er echt heel erg naar uit om de komende maanden samen aan de slag te gaan!! Super dankjewelllll 🙏🏼 ❤️

Dit wil ik! Betaal 3777,- (ex BTW) in 1 keer of
in 6 termijnen van 647,- (ex BTW)

  “ WE GAAN VAN DENKEN NAAR DOEN, DAAR LIGT JOUW GOUD

Het is tijd om te stoppen met jezelf klein te houden!!! WE GAAN VAN DENKEN NAAR DOEN, DAAR LIGT JOUW GOUD.

Dit keer ga jij écht de regie in eigen handen nemen! Geen half werk meer, maar je gaat er 100% voor! Niet meer zeuren over dat je bedrijf niet groeit en dat je verkopen eng vindt. Je kunt 1000 redenen bedenken waarom je iets niet hebt gedaan, maar je hebt maar 1 reden nodig om iets WEL te doen.

Zo bereik je succes.

Ondernemen is zoveel meer dan alleen je kennis en waarde delen.
In de praktijk ben je met zoveel randzaken bezig maar geen focus houdt juist de groei van je bedrijf tegen. Stap uit die ratrace om bezig te zijn met alle taken en randzaken en leer resultaatgericht werken.

Kennis bezit je genoeg maar hoe kom je in actie?
Hoe kom je los van die twijfels en onzekerheden?
Hoe laat je je perfectionisme los?
Hoe communiceer je met woorden die impact maken?
Hoe zorg je voor overzicht in die chaos?
Hoe zorg je voor de juiste balans tussen je bedrijf en privé ?

Jij mag echt anders gaan denken en gaan ondernemen vanuit je kracht.. JIJ bent de belangrijkste factor van jouw succes.

Ik leer je praktisch en resultaatgericht gaan werken op een manier die bij jou past . Een life changing  transformatie zonder bullshit op een dieper niveau. Een fundering vanuit zelfliefde, passie en een flinke dosis aan kennis en expertise, dat is jouw goud! Hier liggen jouw kansen, hier ligt jouw groei waardoor jouw bedrijf hard gaat groeien.

kledingstyliste

Maak kennis met mijn No bullshit formule.

Die zorgt voor een sterke fundering voor jou als mens en voor je bedrijf. Als je bereid bent te doen wat nodig is om deze sterke basis te leggen voor jezelf, kun je alles bereiken wat je wilt.

Stop met tijd te verspillen door te je blind te staren op hoe een ander het doet of om eindeloos boeken te lezen over marketing of online trainingen te volgen over strategie. Jouw kansen liggen bij het implementeren en starten met in actie komen en doen. Dus stop met jezelf klein houden door maar te blijven twijfelen en overdenken en investeer in:

Een sterke basis zodat jij elk idee en elk plan tot uitvoering brengt. Krachtige storytelling en communiceren met woorden die impact maken. Een goede basis die richting geeft en een passende strategie die op je lijf geschreven is, maar ook voldoende ruimte heeft om te implementeren vanuit flow. Dat is een investering voor het leven.

Alles wat je moet weten over het NO BULLSHIT BUSINESS TRAJECT:

Dit is een exclusief 1 -op- 1 traject van 4 maanden

THIS IS HOW IT WORKS :

 

1 kick off zoom sessie van 2 uur voor jouw next level business. Hierna weten we precies wat je kernwaarden zijn, waar je valkuilen zitten en bepalen we de strategie.

12 x een online coach call van 1 uur, Tijdens deze coach calls bespreken we waar je tegenaan loopt, en kijken we waar jij hulp bij nodig hebt. We kijken terug op afgelopen week naar wat er goed is gegaan en wat anders kan. Daarnaast bespreken we je huiswerk doelen.

4 maanden lang 24/5 Whatsapp ondersteuning via voice memo’s. Loop je vast? Voel je paniek door een onvoorziene situatie? I got you. Via Whatsapp zal ik tijdens deze situaties je sparringpartner zijn zodat jij snel weer op het juiste pad zit en door kunt met implementeren en doen.

Exclusieve challenges en mindset learnings. Deze opdrachten zijn kort maar krachtig en zorgen voor een mega mindset shift die je zowel zakelijk als mens zal laten groeien naar een compleet ander niveau. Je leert om slimme en krachtige keuzes te maken en komt los van al je bullshit. Soms zal het confronterend  zijn maar dit juist de weg van ontwikkeling en groei.

2 keer een deep dive live dag, van 6 uur . Om te brainstormen en samen te werken AAN jouw bedrijf. Op deze dag bespreken we je voortgang en werken we samen om je strategie, marketing en content naar next level te tillen. Je gaat verbaasd zijn over hoeveel we gedaan krijgen tijdens deze live dag.

Exclusieve templates en lessen voor maximale productiviteit en verdubbeling van je omzet.  Met deze exclusieve templates creëer je houvast, wordt je productiever en krijg je meer gedaan in minder tijd.

Exclusief online Drive document met feedback op je content en huiswerkopdrachten. In dit document leggen we highlights uit onze coach calls en opdrachten op maat vast. Dit geeft jou helderheid en inzicht wat aanzet tot nadenken, hierdoor ontstaan echte besef momenten en eye openers waardoor jij meer focus hebt en geen tijd verliest aan onzin, maar juist in actie komt omdat je precies weet waar jouw kracht ligt.

 Je krijgt NO BULLSHIT of ingewikkelde online academies, geen voorgekauwde strategieën, of een vast stappenplan. Maar WEL ijzersterke 1 -op- 1 coaching op maat met geniale ideeën. Als reflector voel ik precies aan wat jij nodig hebt. Jij mag een jaar lang mijn brain picken. Let’s work together.

 

“YOU ARE YOUR GREATEST PROJECT YOU WILL EVER WORK ON”

4 op voorraad

Betaling in 1 keer

5 op voorraad

Betaling in 6 termijnen

Wie is Valerie en waarom zou je naar MIJ luisteren ?  

Ik heb met mijn bedrijf in 14 jaar de nodige pieken en dalen bereikt en heb er toch een succes van gemaakt omdat ik niet opgaf maar juist altijd de kansen en mogelijkheden zie. Ik werk al 18 jaar met een team waarbij dagelijks aansturen en coachen van vrouwen bij mijn dagelijkse taken hoort. De gouden combinatie voor mij is mindset, zelfliefde en discipline, wat resulteert in een no-bullshit mentaliteit. Ik sta voor gedragsverandering en een sterke mindset. Je huidige gedrag en mindset zorgen voor je huidige resultaat. Om je doelen te halen wil je iets veranderen, anders zou je hier nu niet zijn en mijn tekst niet lezen. Ik help je om ander gedrag te omarmen en een no bullshit mentaliteit te creëren die leidt naar het resultaat wat jij voor ogen hebt. Ik heb verschillende vrouwen mogen helpen met meer succes in hun bedrijf en privé. Het is me niet komen aanwaaien, ik werd op mijn 19de mama en op mijn 31ste werd ik mantelzorger voor mijn man wat me uiteindelijk alleen maar sterker heeft gemaakt. Met de mindset van een ervaren ondernemer en met voldoende levenservaring heb ik mijn eigen no-bullshit formule ontwikkeld waarmee ik verschillende vrouwen heb geholpen met meer succes in hun leven en waarmee we hun omzet hebben verdubbeld.

Wat mij ANDERS maakt?

Ik draai er niet om heen en houd je een eerlijke spiegel voor. Ik geef je die schop onder je kont die je nodig hebt en veeg alle smoesjes direct van tafel. Ik ben direct maar positief ingesteld en heb een stevige basis van zelfliefde wat ik elke vrouw gun. Ik motiveer graag en ga praktisch met je aan de slag, houd focus op implementatie om jouw doelen te bereiken. We verkleinen de chaos waardoor er rust en overzicht ontstaat. We gaan van denken naar doen zonder bullshit. Ik geloof niet in een quick fix maar wel in verandering die stand houdt omdat het past bij jou en op je lijf is geschreven en hierdoor moeiteloos voelt.

 

Of het nu spannend is of niet, stick to the plan and get your shit together!

Heb ik je aandacht !?

 Voel jij aan alles dat dit is wat jij ook wilt leren? Girl I got you! 

 Als jij met mij wilt werken moet je tegen een liefdevol stootje kunnen en echt uit je comfort zone willen stappen. Je wilt een NO BULLSHIT mentaliteit creëren dus dan moet je bereid zijn de “ja maar” reactie thuis te laten. Stel jezelf open en stel je jezelf nederig op! Mijn feedback is puur op de feiten en niet op de “man” (oké, op de vrouw in dit geval).

Ik ga je niet vertellen wat je moet doen, dat zou te makkelijk zijn. Ik wil je oude vastgeroeste patronen doorbreken zodat jij een sterke fundering voor jezelf creëert waarmee je alles kunt bereiken wat jij wil. We vermijden de weg van de minste weerstand en kiezen het pad van de meeste weerstand, want hier zit je groei..

Ik coach jou naar ijzersterke NO BULLSHIT mentaliteit en na dit traject kun jij jezelf managen, heb je een helder en sterk plan waardoor je je omzet verdubbeld en echte vrijheid ontdekt. Door de no bullshit formule ontstaat er rust in je hoofd, overzicht in je bedrijf zodat je gaat ondernemen vanuit pure passie! Zodat je alles kunt bereiken wat je wil.

 Wil jij mij als jouw coach? En wil je direct starten?
This is your chance! VOL =VOL

4 op voorraad

Betaling in 1 keer

5 op voorraad

Betaling in 6 termijnen

FAQ

Q : Hoe lang duurt het NO BULLSHIT traject?

A : Het No bullshit traject duurt in totaal 16 weken, waarbij je 3 keer per maand een 1 -op- 1 coachsessie volgt van +/- 1 uur. Hoeveel tijd je daarnaast steekt in het uitwerken van je huiswerk, hangt volledig af van jouw eigen tempo. 

Q : Ik heb al diverse business coachings trajecten gevolgd, is dit een aanvulling?

A : Goede vraag! Niks is hetzelfde en ik ken natuurlijk niet de inhoud van alle cursussen. Maar wat ik wel weet is dat het no bullshit business traject heel persoonlijk is en ik kijk echt naar wat jij nodig hebt. Als reflector voel ik precies aan wat bij jou past. 

Q : Is het mogelijk om in termijnen te betalen ?

A : Yesss, het is mogelijk om in maximaal 6 termijnen te betalen 😁🤍

Je kan dus al beginnen vanaf slechts 647,-! Klik hier!

Q : Is deze training zakelijk aftrekbaar?

A : Yess, de BTW is aftrekbaar als je ondernemer bent, daarnaast is dit ook een investering voor je bedrijf.

Heb jij na het lezen van deze FAQ nog andere vragen?

Dat kan natuurlijk. Stuur hier een email met je vragen aan mij of stel je vraag via DM op Instagram. 

Loop jij weg van de realiteit en ga je door zoals je deed?

Of ben je klaar om all-in te gaan. Onthoud goed;  JIJ bent het grootste project waar je ooit aan zult werken!

Dus blijf je safe spelen ? Of ga je als ondernemer deze uitdaging aan?

Loading...
× Kan ik je helpen?