NO BULLSHIT,

ik help jou op een praktische en efficiënte manier je business runnen waardoor klanten aantrekken makkelijk wordt !

Al je effort heb je gestopt in je product, je bent rete enthousiast over je aanbod en kan niet wachten om dit met de wereld te delen. Je lanceert je aanbod en dan… gebeurt er niks.

 Je vraagt je af;

Waarom verkoop ik niet?
– Hoe kan ik het beste mijn aanbod verkopen?
– Aan welke knoppen moet ik draaien binnen mijn bedrijf om sales te genereren ?
– Welke stappen zijn nodig om als eerste te zetten om direct impact te maken?
– Hoe maak ik goede content en hoe kan ik meer bereik genereren?
– Hoe kan ik simpel en efficiënt mijn omzetdoelen behalen op een manier die past bij mij?

Ondernemen is niet moeilijk, maar je moet weten wat voor jou werkt.
Creëer een NO BULLSHIT mentaliteit die ervoor zorgt dat jij ALTIJD in actie komt, hierdoor zal je bedrijf en omzet groeien.

4 op voorraad

Betaling in 1 keer

5 op voorraad

Betaling in 6 termijnen

kledingstyliste

Jij weet ook dat er veel meer in je zit dan je momenteel waarmaakt, toch?

And there is no way in hell you are giving up!

Maar…. wat doe je dan wel?

Ben je momenteel écht de juiste stappen aan het zetten voor jouw bedrijf, of speel je het stiekem veilig omdat dat fijner voelt? Ben jij er helemaal klaar mee dat dingen de hele tijd ‘net niet‘ lopen zoals jij wilt – of merk je aan jezelf dat je meer externe accountability nodig hebt – blijf dan lezen.

Ik heb namelijk een exclusief 1:1 NO BULLSHIT business coaching traject ontwikkeld waarbij ik jou 3 maanden lang 1 -op- 1 ga begeleiden om jouw bedrijf te laten groeien. Ik kijk naar ALLES wat jij als ondernemer én in jouw onderneming nodig hebt om naar een nieuw niveau te stijgen.

Met als onderliggende rode draad? Een NO BULLSHIT mentaliteit die jou aanzet tot actie en je bedrijf laat groeien!  

Want let’s face it: succes komt niet opeens magisch aanvliegen doordat je aan één knopje draait.

We gaan aan de slag met mentale vorming en dit wordt de game changer in je bedrijf.

Topics zoals;  focus, time management, marketing en workflows. We maken inzichtelijk aan welke knoppen je gaat draaien voor jouw bedrijf. 

Zaken zoals zelfvertrouwen, online zichtbaarheid, stress managment, winstgevendheid, én jouw aanbod nemen we onder de loep.

Ik ben je coach en sparring partner die je 3 maanden lang dagelijks kunt bereiken en kijk met alles mee – zodat je eindelijk niet alles meer alleen hoeft uit te zoeken en kan vertrouwen op een expert die al 13 jaar lang ondernemer is met een NO BULLSHIT mentaliteit. Dat is wat dit 1:1 business uniek maakt.

Time to step up your game girl! Creëer een NO BULLSHIT mentaliteit!

De lessen liggen achter je, voor je liggen de kansen.

WIE IS JOUW COACH?
En waarom kan ik je helpen….

Ik ben Valerie, Mama van Nordinjo en al mijn hele leven samen met de liefde van mijn leven. Ons gezin is een hecht team en samen gaan we elke uitdaging aan… Inmiddels ben ik 13 jaar ondernemer en run ik een off- en online bedrijf…  Klinkt mooi, hé. 

Echter ligt de realiteit net even anders.. Ik neem je mee.. 

Ik was 19 en bleek zwanger te zijn… OMG wat nu? Ik besloot mijn kindje te houden en ervoor te gaan. Als ik nu terugblik was de keuze om mijn kindje te houden de beste ooit in mijn leven en heeft deze keus mij gemaakt tot wie ik ben. Totaal onvoorbereid en mijn grootste stretch ever, maar mijn doel was helder… een goede liefdevolle mama zijn en dat is waar de focus lag.

Na 5 jaar was het weer tijd voor mezelf en op mijn 24ste runde ik een bedrijf met een miljoenenomzet en leidde ik een team van 14 medewerkers. In deze periode heb ik ontzettend veel geleerd over leiderschap en het managen van een team. 

Ondanks  dat ik werkte in een bedrijf waar ik veel kansen kon benutten, liep ik vast in  mijn eigen creativiteit, waardoor ik het gevoel had dat ik niet alles uit mezelf kon halen. 

Op mijn 27ste maakte ik daarom een sprong in het diepe door tijdens de recessie in 2011 een boetiek te starten in de binnenstad van Roermond. Een aantal jaar later kwam daar een webshop bij en nog steeds dankbaar dat ik deze keuze heb gemaakt.

Mijn partner is jarenlang militair geweest en hij is degene die mij altijd heeft uitgedaagd en heeft laten inzien dat alles mogelijk is. In de jaren die we samen zijn kan ik je vertellen dat ik fan ben geworden van de militaire aanpak. Het werkt nu eenmaal. Er is namelijk geen ruimte voor fouten, je ego zul je moeten tackelen en de stemmen in je hoofd die zeggen dat je op moet geven moet je negeren om je doel te halen anders kan het het leven kosten van je buddy.

In het bedrijfsleven is het exact hetzelfde, alleen is ons risico wat minder groot. Er gaat namelijk niemand dood. Dus wat als jij je mindset op een militair of topsport niveau traint en anders gaat denken? Je zult gaan inzien wat er mogelijk is en hoeveel jij kan bereiken. Wat als je leert simpel en efficiënt te werken en te genieten van het proces? Je doelen helder hebben, denken in mogelijkheden, daarop focussen en ervoor gaan! Of het nu spannend is of niet, stick to the plan and get your shit together!

Of het nu spannend is of niet, stick to the plan and get your shit together!

 

Ondernemen is een topsport en vergt dan ook een topsportmentaliteit.

kledingstyliste

Na dit 1 -op- 1 traject:

Heb jij een NO BULLSHIT mentaliteit! Je twijfelt niet meer en durft keuzes te maken, omdat je weerstand niet meer uit de weg gaat, maar omdat je dit nu met open armen aangaat omdat je weet dat hier je groei zit!

Ga jij elke uitdaging met een smile aan. Na dit traject ben jij een liefdevolle maar badass vrouw die precies weet wat ze wilt. Deze vrouw durft beslissingen te maken vanuit vertrouwen ipv je te laten leiden vanuit angst. Je kiest voor groei en zet jezelf op nummer 1.

Durf jij zichtbaar jezelf te zijn! Je hebt je ware zelf leren kennen en weet precies waar je kracht zit. Hierdoor sta je zelfverzekerd in je schoenen en ervaart veel minder triggers en gedoe waardoor je niet steeds uit het veld geslagen wordt. Verwacht het onverwachte en stay focused 🙂 

Heb jij een aanbod dat je wilt bespringen en vol passie wilt verkopen! Omdat helder is waar je goud zit, wordt verkopen leuk. Jij gaat verkopen vanuit passie voor je vak. En leer je efficiente marketing en sales tips die perfect passen bij jou.

Weet doelgericht te plannen. Omdat jij helder hebt waar je naartoe werkt en aan welke knoppen je moet draaien om je doel te behalen. Geen moeilijke strategie, maar praktische tips en tools die leiden tot een strak plan. 

Weet jij efficiënt je tijd indelen. Je leert je energie managen en hoe jij de focus houd. Omdat je de juiste keuzes maakt en je tijd goed managet. Tijd is geld 🙂

Durf jij zichtbaar te zijn! Jij hebt je doel helder en hebt wat te delen wat iedereen moet horen! Je zelfvertrouwen is gegroeid en jij deelt je kennis vanuit pure passie en fun en helpt een ander hiermee!

Denk jij als ondernemer! I.p.v. ik doe mijn werk omdat het “leuk” is. Naar “Disneyland gaan is ook leuk”. Als je het gevoel hebt dat je vast loopt en je je afvraagt waarvoor je het doet? Dan is dit het teken dan het anders moet! Ik leer je genieten van het ondernemersspel en leer je verkopen vanuit passie, dat is pas leuk!

4 op voorraad

Betaling in 1 keer

5 op voorraad

Betaling in 6 termijnen

Wat vrouwen zeggen over mijn coaching:

Hee Val, wil toch nog even zeggen dat ik zo blij ben met onze coaching calls! Ook net weer heb je me laten inzien dat ik veel meer mijn focus mag verleggen op de belangrijke zaken in plaats van alle mini zaken te perfectioneren. Dat is echt al jarennnn mijn valkuil!!! En het is super fijn dat jij er nu bent om mij uit te dagen om dit om te buigen naar actie actie actie!!! Ik heb nu gewoon weer zin om AAN mijn bedrijf te werken en ik kijk er echt heel erg naar uit om de komende maanden samen aan de slag te gaan!! Super dankjewelllll 🙏🏼 ❤️

De vraag die ik dagelijks krijg is : hoe houd je alle ballen hoog? 

Heb ik je aandacht !?
Voel jij aan alles dat dit is wat jij ook wilt leren? Girl I got you! 

Als jij met mij wilt werken moet je tegen een liefdevol stootje kunnen en echt uit je comfort zone willen stappen. Ik wil een NO BULLSHIT mentaliteit creëren dus dan moet je bereid zijn de “ja maar” reactie thuis te laten. Stel jezelf open en stel je jezelf nederig op! Mijn feedback is puur op de feiten en niet op de “man” (oké, op de vrouw in dit geval).

 

Ik ga je niet vertellen wat je moet doen, dat zou te makkelijk zijn. Ik wil je oude vastgeroeste patronen doorbreken. We vermijden de weg van de minste weerstand en kiezen het pad van de meeste weerstand, want hier zit je groei..

Ik coach jou naar ijzersterke NO BULLSHIT mentaliteit en na dit traject kun jij jezelf managen, vind je verkopen vet leuk en zul jij je doelen halen.

 Get your shit together, krijg rust in je hoofd, grip op jezelf en run je bedrijf vanuit pure passie! Geloof me, ondernemen is  niet moeilijk, maar je moet mogelijkheden zien en ervoor willen gaan!

kledingstyliste

DIT IS VOOR JOU ALS:

Je bent klaar met alle online cursussen en juist alle focus op jou en je bedrijf wilt.

Je echt een goede zelfreflectie wilt en wilt stoppen met jezelf klein te houden

✅ Je bereid bent de confrontatie met jezelf aan te gaan en uitstellen om wilt zetten in actie

Je het fijn vind dat je praktisch en op maat gecoacht wordt

Je alles wil leren over marketing en sales

✅ Je kritisch wilt gaan kijken naar jezelf, en je ware zelf zichtbaar wilt krijgen

✅ Je slim en efficiënt met je tijd wilt omgaan

Je verlangt naar stabiliteit en overzicht binnen je bedrijf

✅ Je een knaller van een aanbod wilt neerzetten dat je vol passie gaat verkopen

✅ Jij wilt leren hoe jij de juiste prijzen kunt bepalen

Je aangaat van een vertrouwde samenwerking, zonder bullshit

 

Dit wil ik! Betaal 3777,- (ex BTW) in 1 keer of
in 6 termijnen van 647,- (ex BTW)

kledingstyliste

Alles wat je moet weten over het NO BULLSHIT BUSINESS TRAJECT:

Dit is een exclusief 1 -op- 1 traject van 3 maanden

Jij groeit het snelste op een manier die werkt voor jou!

 THIS IS HOW IT WORKS :

 🔥 1 kick off zoom sessie van 2 uur. Hierna weten we precies waar je valkuilen zitten en gaan we hiermee aan de slag. 

🔥 12 x een online 1 -op- 1 zoom sessie van 1 uur. Tijdens deze sessie bespreken we waar je tegenaan loopt, en kijken we waar jij hulp bij nodig hebt. We kijken terug op afgelopen week naar wat er goed is gegaan en wat anders kan. Daarnaast kijken we of je huiswerkdoelen zijn behaald.

 🔥 3 maanden lang whatsapp ondersteuning via voice memo’s. Loop je vast? Voel je paniek door een onvoorziene situatie? I got you. Via Whatsapp zal ik tijdens deze situaties je sparringpartner zijn zodat jij snel weer op het juiste pad zit en door kunt met ontwikkelen.

 🔥 1 deep dive live dag, om te brainstormen en samen te werken aan jouw bedrijf. Op deze dag bespreken we je vorderingen, je pijnpunten en werken samen aan je marketing en creëren we content. Je gaat verbaasd zijn over hoeveel nieuwe inzichten je gaat krijgen na deze dag.

🔥 We leggen al onze sessies vast in een online Drive document, waarin gemaakte afspraken staan en waar het huiswerk in wordt vastgelegd. Na deze sessie ga jij zelf de bullet points uitwerken . Dit geeft jou stof tot nadenken en creëert die echte besef momenten en eye openers – wat intens kan zijn. Maar al snel zul jij inzien dat deze coachsessies het kantelpunt zijn voor jouw bedrijf.

 Je krijgt NO BULLSHIT of ingewikkelde online academies, geen voorgekauwde strategieën, of een vast stappenplan. Maar WEL ijzersterke 1 -op- 1 coaching op maat met geniale ideeën. Als reflector voel ik precies aan wat jij nodig hebt. Jij mag een jaar lang mijn brain picken. Let’s work together.

 

“YOU ARE YOUR GREATEST PROJECT YOU WILL EVER WORK ON”

 

Wil jij mij als jouw coach? En wil je direct starten?
This is your chance! VOL =VOL

4 op voorraad

Betaling in 1 keer

5 op voorraad

Betaling in 6 termijnen

FAQ

Q : Hoe lang duurt het NO BULLSHIT traject?

A : Het No bullshit traject duurt in totaal 12 weken, waarbij je wekelijks 1 keer per week een 1 -op- 1 sessie volgt van +/- 1 uur. Hoeveel tijd je daarnaast steekt in het uitwerken van je huiswerk, hangt volledig af van jouw eigen tempo. 

Q : Ik heb al diverse business coachings trajecten gevolgd, is dit een aanvulling?

A : Goede vraag! Niks is hetzelfde en ik ken natuurlijk niet de inhoud van alle cursussen. Maar wat ik wel weet is dat het no bullshit business traject heel persoonlijk is en ik kijk echt naar wat jij nodig hebt. Als reflector voel ik precies aan wat bij jou past. 

Q : Is het mogelijk om in termijnen te betalen ?

A : Yesss, het is mogelijk om in maximaal 6 termijnen te betalen 😁🤍

Je kan dus al beginnen vanaf slechts 647,-! Klik hier!

Q : Is deze training zakelijk aftrekbaar?

A : Yess, de BTW is aftrekbaar als je ondernemer bent, daarnaast is dit ook een investering voor je bedrijf.

Heb jij na het lezen van deze FAQ nog andere vragen?

Dat kan natuurlijk. Stuur hier een email met je vragen aan mij of stel je vraag via DM op Instagram. 

Loop jij weg van de realiteit en ga je door zoals je deed?

Of ben je klaar om all-in te gaan, je ego te tackelen, grip te krijgen op je mindset en run je hierdoor binnenkort vol zelfvertrouwen je bedrijf.
Hoe tof zou het zijn dat je altijd een strak plan hebt om mee aan de slag te gaan en jij jezelf kunt managen?

Onthoud goed;  JIJ bent het grootste project waar je ooit aan zult werken!

Dus blijf je safe spelen ? Of ga je als ondernemer deze uitdaging aan?

Loading...
× Kan ik je helpen?