GRATIS MASTERCLASS

DE STRATEGIE VOOR EEN SUCCESVOLLE, NO BULLSHIT ONDERNEMER

 

“Ik weet niet zo goed waar ik moet beginnen, hoe vaak ik dit inmiddels niet heb gehoord! Wist je dat ondernemen eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is, maar dat je wel even de basisprincipes moet begrijpen? Als jij weet waarop je de focus moet leggen en je niet laat afleiden door alle randzaken kun jij ook die succesvolle onderneming neerzetten die 100K draait.

Geen one size fits all, maar achterhalen waar JIJ goed in bent en waarop jij de focus moet leggen om je bedrijf je te laten groeien. En nee daar heb je geen compleet team voor nodig.

Tijdens deze masterclass ga ik je leren wat mijn strategie van 14 jaar ondernemen is. Maar het allerbelangrijkste is, dat ik jou ga leren is hoe jij ervoor kunt zorgen dat jij in no time een no bullshit mindset creëert die zorgt voor succes binnen jouw bedrijf !

Tijdens deze gratis masterclass deel ik met jou hoe je grip op je bedrijf en mindset krijgt! Hoe je je persoonlijke kernwaarden kunt achterhalen en jouw dromen en doelen kunt realiseren op een manier die past bij jou.

Bewustwording van je eigen mindset en keuzes is key voor een succesvol bedrijf.

De masterclass is live en vind plaats op de volgende datums:

28 FEBRUARI – 11.00
6 MAART – 12.00
13 MAART – 14.00
22 MAART – 12.00

Dit is wat je gaat leren:

Wat je grootste struggles tijdens het ondernemen zijn en hoe je hiermee kunt omgaan! Struggelen doen we allemaal, maar hoe fijn zou het zijn als jij deze struggles leert tackelen ? Na mijn masterclass weet jij precies waar jouw pijnpunten zitten en hoe je deze kunt omzetten in actie, zodat ondernemen 10x makkelijker wordt.

Wat ondernemers groeipijn is? Iedere ondernemer is uniek en heeft zijn eigen leerkuil. De kracht is om te erkennen dat je je in die leerkuil bevindt. Gooi jij de handdoek in de ring of kruip jij uit die leerkuil? In deze masterclass krijg jij de tools en inzichten om jouw valkuilen te ontdekken én deze om te zetten in kansen. En geloof me: ik heb zelf al meer dan 100 keer in die leerkuil gezeten en kruip er steeds weer uit.

Waarom werken met de cirkel van progressie een must is. Spoiler alert: De cirkel van progressie is een tool die je steeds weer bewust maakt van de keuzes die jij maakt. Deze tool helpt je inzicht te krijgen in je gedrag en hoe jij de juiste keuzes te maken.

Hoe jij jouw eigen kernwaarden op nieuwe manieren helder krijgt, waardoor in ondernemen moeiteloos wordt. We gaan voor meer actie en met minder bullshit.

Mindset reset! Energy flows there where attention goes.. Hoe werkt dat in je brein en hoe zorg jij ervoor dat jij je focust op datgene wat nodig is om je bedrijf te laten groeien. Ik geef je de inzichten voor een mindset reset waardoor jij je onzekerheid en angsten overwint, hierdoor zal je bedrijf groeien en wordt ondernemen nog leuker.

Hoe jij je dromen waarmaakt en daarbij de juiste doelen kiest. Hoe vaak heb jij je doelen al uitgeschreven en hoe vaak heb je deze waargemaakt zonder bullshit? Het bepalen van doelen is belangrijk, omdat het je houvast en perspectief geeft. Door grip en focus te houden op je doelen weet je welke richting je opgaat en zul jij je droom waarmaken.

Trust me, ik zal je verbazen wat er mogelijk is met een “NO BULLSHIT” mentaliteit en hoe je simpel en efficiënt succes kunt bereiken. Ben jij benieuwd naar mijn strategie, die simpel en concreet is?

Meld je aan voor mijn GRATIS LIVE MASTERCLASS 

De strategie voor een succesvolle NO BULLSHIT ondernemer!

De masterclass zal +/- een uurtje van je tijd in beslag nemen en wordt live gegeven via webinargeek. Zorg dat je internet hebt, een laptop of een telefoon en jij kunt live bij aanwezig zijn. Je leert het meeste als je de masterclass live volgt en kunt dan ook vragen stellen! No worries als je toch niet live aanwezig kunt zijn: je ontvangt een link naar de replay van de masterclass die 5 dagen geldig is.

Meld je aan voor mijn GRATIS LIVE MASTERCLASS!

Loading...
× Kan ik je helpen?