MASTERCLASS

MEER OMZET MET MINDER TIJD 

“Ik weet niet zo goed waar ik moet beginnen, hoe vaak ik dit inmiddels niet heb gehoord! Wist je dat ondernemen eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is, maar dat je wel even de basisprincipes moet begrijpen die zorgen voor winst? Als jij weet waarop je de focus moet leggen en je niet laat afleiden door alle randzaken kun jij ook die succesvolle onderneming neerzetten die 100K draait.

Geen one size fits all, maar achterhalen waar JIJ goed in bent en waarop jij de focus moet leggen om je bedrijf je te laten groeien. Weten hoe je slimmer kunt werken ipv harder werken.

Tijdens deze masterclass ga ik je leren waarop je je moet focussen voor meer omzet met minder tijd.  

Ik deel met jou hoe je grip op je bedrijf krijgt en tijd bespaart! Hoe je efficient te werk gaat en hoe je slimme keuzes maakt die zorgen voor meer omzet met minder tijd.

Dit is wat je gaat leren:

Hoe je een effectieve workflow creert die past bij jou. Je tijd vliegt voorbij en je krijgt je to-do lijstje vaak niet af. Dat kan en mag anders… Na mijn masterclass weet jij precies hoe je een effectie workflow creert waardoor jouw productivteit stijgt. Ben jij benieuwd naar mijn strategie, die simpel, direct toepasbaar en concreet is?

Waarom werken met de cirkel van progressie een must is. Spoiler alert: De cirkel van progressie is een tool die je steeds weer bewust maakt van de keuzes die jij maakt. Deze tool helpt je inzicht te krijgen in je gedrag en hoe jij de juiste keuzes te maken.

Hoe je een plan van aanpak maakt! Zonder heir uren tijd aan kwijt te zijn. Een doel is haalbaar als je de juiste koers vaart. Je komt namelijk niet in rome uit als je navigatie ingestelt is op Portugal. De kracht van een plan van aanpak is een duidelijke richting wat zorgt voor houvast. In deze masterclass krijg jij de tools en inzichten om jouw valkuilen te ontdekken én deze om te zetten in plan van aanpak wat je wel uitvoert. 

Hoe jij kunt verkopen als een pro. Voor meer omzet zul je toch aan de slag moet met verkopen. Geen verkoop = Geen omzet. Zo simpel is dat. Hoe tof zou het zijn als jij een passende verkoopstrategie ontwikkled die moeiteloos voelt en waarbij verkoop totaal niet pusherig voelt. Trust me, ik zal je verbazen hoe leuk en simpel sales doen is.

In de masterclass meer omzet in minder tijd 

Deel ik mijn 15K productive stappenplan voor instant meer tijd zonder omzetverlies

De masterclass zal +/- een uurtje van je tijd in beslag nemen. Zorg dat je internet hebt, een laptop of een telefoon, pen en papier en jij kunt DIRECT AAN DE SLAG. Je leert het meeste als je echt de tijd neemt om de masterclass te volgen en notities maakt.

Voor slechts 7,- ex btw deel ik hoe je zorgt

VOOR MEER OMZET, MET MINDER TIJD”.

Loading...
× Kan ik je helpen?