fotoshoot roermond

Glam up party shoot

Na diverse vragen naar een minishoot organiseren we op
7 & 8 December een “ GLAM UP PARTY SHOOT” in Roermond!
VOL =  VOL

Het einde van het jaar nadert en hoe tof is het content te hebben waarmee je je klanten kunt bedanken.
Met de Glam up shoot creëren we beelden die perfect kunt inzetten voor:

Lanceringen
Je B-day actie
En natuurlijk de feestdagen

Want zeg nou zelf, hoe vaak wil je een succes vieren, maar heb je geen passende beelden voor je verjaardag actie of die mail in het nieuwe jaar wanneer je je klanten wilt bedanken voor de fijne samenwerking ? Je probeert dan zelf even een leuk shot te creeeren met een flikker ster maar dat is het dan weer net niet.

Dus tijdens deze party shoot zorgen wij dat je voorzien wordt van de tofste beelden waarmee je elk succes mee kunt vieren! Wij   zorgen dat de hele setting party proef is en jij mag lekker shinen!  

JIJ BENT JOUW BEDRIJF, 

Time to shine!

Ik werk het concept voor je uit in een moodboard en maak een shotlist, zodat jij precies weet wat je kunt verwachten tijdens de fotoshoot. Ik zorg dat ik 4 power outfits samenstel die precies passen bij wat jij wilt uitstralen. Jij kiest 2 outfits die je wilt dragen tijdens de Glam-up party shoot. Onze visagist bespreekt jouw wensen voor je haar en make-up en zorgt ervoor een touch-up zodat jij perfect op beeld staat.

We gaan voor killer content zoals vooraf bepaald is in het moodboard en shotlist.
Naast power beelden ontvang ook 5 sfeer video’s, er is namelijk niks zo pakkend dan een krachtige video. Verassende beelden van wie jij echt bent en die uistralen waar jij voor staat. Ongedwongen poses, een mooie echte lach, in een outfit die precies past bij jou. 

JIJ hoeft zelf niks voor te bereiden, daar heb je mij voor.
Hoe fijn is dat!

 

Locatie: Roermond

What’s in:

✅  Moodboard & shotlist
✅  Touch up make-up en hair
✅  45 min fotografie

✅  Persoonlijke styling
✅  Outfits op leenbasis
✅  Incl. locatie
✅  10 bewerkte foto’s
✅  5 sfeer video s 

INVESTERING €477 excl. btw

Wat anderen zeggen...

Ik heb bij Valerie een minishoot gedaan en het was top! Ik ben onzeker over mijn lichaam en daarom vond ik de shoot extra spannend. Het was top hoe zij hiermee om gingen. Ik voelde mijzelf direct op mijn gemak bij de drie dames. Het was ontzettend gezellig en alles was goed geregeld. Het fijne vond ik dat zij een moodboard maken van wat jij wil. Daarnaast komen ze zelf ook op top ideeën. Hierdoor zijn de foto’s in positieve zin veel leuker geworden. Ik vind het ontzettend fijn dat ze allemaal zo goed mee denken en kijken naar wat jij wil. Daarnaast is de service heel erg snel en had ik de foto’s binnen no time. Dankjewel. Ik kom snel weer terug! – Gamze

Loading...
× Kan ik je helpen?