EENHEID IN JE BRANDING

Vanuit passie voor styling & kleur is dit e-boek geboren. 

Om jou op weg te helpen bij het kiezen van de juist kleur(en).

Even snel een kleur kiezen voor je business: Je kijkt naar wat je mooi vindt en hoppa klaar…..

Vervolgens kom je erachter dat er je er zoveel meer uit kunt halen als je er de TIJD voor neemt. Kleuren zijn onwijs belangrijk voor jouw brand message en zichtbaarheid. 

JIJ wil natuurlijk een gelikte huisstijl en…. passende kleuren dragen tijdens je personal branding fotoshoot of wanneer je als spreker op een podium staat.

Met behulp van dit E-boek ga jij de kleuren kiezen die perfect passen bij wie jij (echt) bent en wat jij wil uitstralen.  We gaan voor hetgeen waar JIJ je goed bij voelt, en creëren eenheid in je branding.

 

Wat kun je verwachten?

Na het doorlopen van de 4 modules en 8 opdrachten weet jij precies welke kleuren jou en jouw bedrijf kracht bij zetten. Je weet welke kleuren jouw zichtbaar laten stralen waardoor jij meer impact maakt met jouw powerlook.

Wil je graag zelf aan de slag met het kiezen van de juiste kleuren voor jouw huisstijl? Ben je op zoek naar informatie over kleuren en eenheid in je branding?

Dan is dit E-book jouw perfecte match.

 

Dit E-book is een DIY training bestaande uit 4 modules en 8 opdrachten.

Opdracht 1. Kenmerken bepalen

Opdracht 2. Betekenis per kleur

Opdracht 3. Kleurtype bepalen

Opdracht 4. Vision board maken

Opdracht 5. Kleuren kiezen

Opdracht 6. Moodboard maken

Opdracht 7. Eenheid in je branding

Opdracht 8. Checklist

Na aanschaf ontvang je het uitgebreide E-book van 43 pagina’s in je mailbox (check ook je spam) en kun je waar en wanneer JIJ wilt starten.

 

WAARDE 97,- 

JIJ BETAALT €27 excl. btw

Wat anderen zeggen...

Ik heb bij Personal Branding Days een minishoot gedaan en het was top! Ik ben onzeker over mijn lichaam en daarom vond ik de shoot extra spannend. Het was top hoe zij hiermee om gingen. Ik voelde mijzelf direct op mijn gemak bij de drie meiden. Het was ontzettend gezellig en alles was goed geregeld. Het fijne vond ik dat zij een moodboard maken van wat jij wil. Daarnaast komen ze zelf ook op top ideeën. Hierdoor zijn de foto’s in positieve zin veel leuker geworden. Ik vind het ontzettend fijn dat ze allemaal zo goed mee denken en kijken naar wat jij wil. Daarnaast is de service heel erg snel en had ik de foto’s binnen no time. Dankjewel Personal Branding Days. Ik kom snel weer terug! – Gamze

Loading...
× Kan ik je helpen?