Borrow My Brain

Tunnel vision is a bitch…

Je bent ondernemer en loopt soms vast in je bedrijf. Hoe fijn zou het zijn als je met iemand kunt sparren  zonder dat je meteen een geheel coach traject hoeft te volgen.

Ben jij een let’s do this ondernemer en houd je van doorpakken?
Dan is Borrow My Brain precies datgene wat jij nodig hebt.

Tijdens een ‘Borrow My Brain Coachsessie’ duik ik samen met jou in je bedrijf.  Jij mag een uur lang gebruik maken van mijn creatieve brein. Als reflector voel ik precies aan wat jij nodig hebt om verder te komen binnen jouw bedrijf.

Wat krijg je?

 • 2 uur lang persoonlijke begeleiding van mij via een 1 op 1 zoomsessie.
 • Jij mag mij alles vragen om verder te komen binnen jouw bedrijf.
 • We gaan een laag dieper en kijken waar jouw blokkades zitten en welke problemen jij ervaart binnen het ondernemen.
 • Ik zorg dat je de juiste inzichten krijgt om verder te kunnen en in de actie modus komt.
 • We leggen de inzichten uit ons gesprek vast in een digitaal bestand, zodat jij hier altijd nog op terug kunt kijken.

We leggen de inzichten uit ons gesprek vast in een digitaal bestand, hierdoor kun jij aan de slag met de actiepunten die uit onze sessie zijn gekomen.

Wat kun je concreet verwachten van deze sessie :

 • 2 uur lang 1 -op- 1 coaching op maat
 • Concrete en duidelijke actiepunten waarmee jij aan de slag kunt
 • Praktische opdrachten en tools voor een No bullshit mentaliteit
 • Tips voor overzicht en focus om te werken aan je bedrijf, hierdoor kom jij in actie
 • De basis van sterke marketing en sales tips
 • Concrete content ideeen
 • Alles wordt vastgelegd in een digitaal document en de sessie wordt opgenomen

Investering nu slechts 397,- excl. btw

4 plekken per maand beschikbaar. VOL = VOL

Betaling in 1 keer

Betaling in 2 termijnen

“Achter je liggen de lessen, maar voor je liggen je kansen!.

WIE IS VALERIE?

Ik ben Valerie, moeder van Nordinjo en woon samen met de liefde van mijn leven. Op mijn 19e werd ik onverwachts mama van Nordinjo en dat bracht een hoop uitdagingen met zich mee. Toch heb ik nooit mijn doel uit het oog verloren: en dat was een liefdevolle mama zijn voor mijn zoon en er altijd voor hem te kunnen zijn.

Na 5 jaar was het weer tijd voor mezelf en op mijn 24ste runde ik een bedrijf met een miljoenenomzet en leidde ik een team van 14 medewerkers. In deze periode heb ik ontzettend veel geleerd over leiderschap en het managen van een team.

Ondanks dat ik werkte in een bedrijf waar ik veel kansen kon benutten, liep ik vast in mijn eigen creativiteit, waardoor ik het gevoel had dat ik niet alles uit mezelf kon halen.

Op mijn 27ste maakte ik daarom een sprong in het diepe door tijdens de recessie in 2011 een boetiek te starten in de binnenstad van Roermond. Een aantal jaar later kwam daar een webshop bij en nog steeds ben ik dankbaar dat ik deze keuze heb gemaakt. Nu 16 jaar later kan ik al mijn kennis delen om ambiteuze vrouwen te begeleiden en coachen om hun bedrijf te laten groeien, hoe vet is dat!

kledingstyliste

Door mijn nieuwsgierigheid, wilde ik altijd zelf precies weten hoe alles werkte en ben ik me altijd blijven ontwikkelen en blijven bijscholen door cursussen te volgen in communicatie en marketing en door onwijs veel boeken te lezen. Daarnaast heb ik duizenden vlieguren gemaakt m.b.t. fb ads, schrijven van teksten, het opstellen van mailfunnels en het runnen van mijn eigen social media account.

Hierdoor weet ik als geen ander hoe social media werkt, en hoe lastig het kan zijn om bijvoorbeeld te starten met het maken van video’s van jezelf.

Naast dit alles was ik moeder van Nordinjo en mantelzorger voor mijn partner en heeft dit voor genoeg uitdagingen gezorgd. Maar ondanks de vele taken heeft de passie voor mijn bedrijf ervoor gezorgd dat ik alles wist te managen. Opgeven is geen optie als je een gezin draaiende moet houden. Maar dit alles heeft wel gezorgd voor een enorme persoonlijk groei. Ik heb een NO BULLSHIT mentaliteit ontwikkeld en heb goed inzicht in hoe ik mijn focus houd en hoe ik efficiënt met mijn tijd om ga.

Ondernemen gaat met vallen en opstaan. Maar zolang jij met passie jouw vak uitoefent en 100% achter jouw product of dienst staat, zul jij er altijd beter uitkomen wanneer je op je bek gaat.

Ik leer jou graag hoe jij van je fouten leert en ze ook echt gaat zien als lessen. Want achter jou liggen de lessen, maar voor je liggen de kansen. Het is de kunst om deze lessen om te buigen naar iets positiefs en daar weer nieuwe dingen uit te creëren. En als je dit eenmaal doorhebt, dan wordt ondernemen nog leuker!

Wil jij met mij de diepte in duiken en twee uur lang volledig van mijn brein gebruik maken als ik samen met jou in je business duik?

Boek dan die deepdive sessie & let’s do this. NO Bullshit.

Wat vrouwen zeggen over mijn coaching:

Dus wil jij 2 uur lang deepdiven en mijn 16 jaar lange ervaring en kennis delen zodat jij direct weer aan de slag kan in jouw bedrijf…

Loading...
× Kan ik je helpen?