1 op 1 live dag

Tunnel vision is a bitch…

Je bent ondernemer en loopt soms vast in je bedrijf. Hoe fijn zou het zijn als je met iemand kunt sparren zonder dat je meteen een geheel coach traject hoeft te volgen. Je wilt echt aan je bedrijf werken om een concreet en helder plan te hebben waarmee jij aan de slag dan.

Ben jij een let’s do this ondernemer en houd je van doorpakken?
Dan is een 1 op 1 live dag wat jij nodig hebt.

Tijdens een ‘Live dag’ duik ik samen met jou in je bedrijf. Op deze 8 uur durende dag bekijken we je strategie, content en nemen we je aanbod onder de loep. Klopt je aanbod en heb je de juiste prijs om ook winst te generenen? Want laten we eerlijk zijn…. wat heb je aan omzet als je kosten te hoog zijn? Het gaat erom wat er onder aan de streep overblijft . We richten je bedrijf zo in dat het past bij waar jij voor staat. Iets is pas echt goed als je het gevoel hebt dat je wilt, en niet dat het “moet”. Als reflector voel ik precies aan wat jij nodig hebt om verder te komen binnen jouw bedrijf. 

Out of the box thinking is my middle name. 

Wat krijg je?

 • 8 uur lang persoonlijke begeleiding tijdens een 1 op 1 live dag in Roermond.
 • Een helder en strak plak voor het komende kwartaal waardoor jij en je bedrijf groeit.
 • We achterhalen jouw pijnpunten die jij ervaart binnen het ondernemen en buigen deze om in kansen en mogelijkheden.
 • Tools en handvaten om focus en structuur te krijgen in je bedrijf waardoor jij in de actie modus komt.
 • We leggen de inzichten, ideeen en afspraken uit ons gesprek vast in een digitaal bestand, zodat jij hier altijd nog op terug kunt kijken en hier zelfstandig mee aan de slag kan.

We leggen de inzichten uit ons gesprek vast in een digitaal bestand, hierdoor kun jij aan de slag met de actiepunten die uit onze sessie zijn gekomen.

Wat kun je concreet verwachten van deze sessie :

 • 8 uur lang 1 -op- 1 coaching op maat
 • Concrete en duidelijke actiepunten waarmee jij aan de slag kunt.
 • Praktische opdrachten, handvaten en tools voor een No bullshit mentaliteit
 • Tips voor overzicht en focus om te werken aan je bedrijf, hierdoor kom jij in actie.
 • De basis van sterke marketing en sales 
 • Concrete content ideeën 
 • Alles wordt vastgelegd in een digitaal document en de sessie wordt opgenomen

Investering nu slechts 997,- excl. btw

Normaal 1997,-, let op deze actie geldt t/m zondag 19 November.

Betaling in 1 keer

“You gotta get comfortable with being uncomfortable

to beining succesfull ”

WIE IS VALERIE?

Ik ben Valerie, moeder van Nordinjo en woon samen met de liefde van mijn leven. Op mijn 19e werd ik onverwachts mama van Nordinjo en dat bracht een hoop uitdagingen met zich mee. Toch heb ik nooit mijn doel uit het oog verloren: en dat was een liefdevolle mama zijn voor mijn zoon en er altijd voor hem te kunnen zijn.

Na 5 jaar was het weer tijd voor mezelf en op mijn 24ste runde ik een bedrijf met een miljoenenomzet en leidde ik een team van 14 medewerkers. In deze periode heb ik ontzettend veel geleerd over leiderschap en het managen van een team.

Ondanks dat ik werkte in een bedrijf waar ik veel kansen kon benutten, liep ik vast in mijn eigen creativiteit, waardoor ik het gevoel had dat ik niet alles uit mezelf kon halen.

Op mijn 27ste maakte ik daarom een sprong in het diepe door tijdens de recessie in 2011 een boetiek te starten in de binnenstad van Roermond. Een aantal jaar later kwam daar een webshop bij en nog steeds ben ik dankbaar dat ik deze keuze heb gemaakt. Nu 16 jaar later kan ik al mijn kennis delen om ambiteuze vrouwen te begeleiden en coachen om hun bedrijf te laten groeien, hoe vet is dat!

kledingstyliste

Door mijn nieuwsgierigheid, wilde ik altijd zelf precies weten hoe alles werkte en ben ik me altijd blijven ontwikkelen en blijven bijscholen door cursussen te volgen in communicatie en marketing en door onwijs veel boeken te lezen. Daarnaast heb ik duizenden vlieguren gemaakt m.b.t. fb ads, schrijven van teksten, het opstellen van mailfunnels en het runnen van mijn eigen social media account.

Hierdoor weet ik als geen ander hoe social media werkt, en hoe lastig het kan zijn om bijvoorbeeld te starten met het maken van video’s van jezelf.

Naast dit alles was ik moeder van Nordinjo en mantelzorger voor mijn partner en heeft dit voor genoeg uitdagingen gezorgd. Maar ondanks de vele taken heeft de passie voor mijn bedrijf ervoor gezorgd dat ik alles wist te managen. Opgeven is geen optie als je een gezin draaiende moet houden. Maar dit alles heeft wel gezorgd voor een enorme persoonlijk groei. Ik heb een NO BULLSHIT mentaliteit ontwikkeld en heb goed inzicht in hoe ik mijn focus houd en hoe ik efficiënt met mijn tijd om ga.

Ondernemen gaat met vallen en opstaan. Maar zolang jij met passie jouw vak uitoefent en 100% achter jouw product of dienst staat, zul jij er altijd beter uitkomen wanneer je op je bek gaat.

Ik leer jou graag hoe jij van je fouten leert en ze ook echt gaat zien als lessen. Want achter jou liggen de lessen, maar voor je liggen de kansen. Het is de kunst om deze lessen om te buigen naar iets positiefs en daar weer nieuwe kansen uit te creëren.
Als je eenmaal doorhebt hoe je dit effecicient kun toepasseen , dan wordt ondernemen nog leuker!

Wil jij met mij de diepte in duiken en 8 lang volledig samen werken aan jouw bedrijf?  

Boek dan die 1 op 1 live dag & let’s do this. NO Bullshit.

Wat vrouwen zeggen over mijn coaching:

Dus wil jij 8 uur lang deepdiven en mijn 16 jaar lange ervaring en kennis weten zodat jij direct weer aan de slag kan in jouw bedrijf…

Loading...
× Kan ik je helpen?